23948sdkhjf

Navne - august 2010

Kähler A/S: Hans Henning Christensen (45), er pr. 1. august 2010, ansat som ny administrerende direktør for Kähler A/S og er derved den anden direktør i selskabet som er hentet uden for selskabet ejerfamilie.

Hans Henning Christensen er bygningsingeniør og kommer fra Spæncom hvor han de sidste 5 år har været salgschef. Han har tidligere været administrerende direktør hos CC Brun og har således arbejdet hele sin karriere inden for betonelementbranchen. Han er derfor en god mulighed for Kähler for at styrke selskabet ledelse og salg, efter at selskabets hidtidige direktør igennem 6 år, Hans Henrik Knudsen, gik på pension, d.1. februar 2010, siger selskabet ejer Anders Kähler, som samtidig er glad for at kunne få en god fagmand bed roret i den 155 år gamle familievirksomhed.

Anders Kähler har siden 2002/2003 ejet selskabet, der i 2005 havde 150 års jubilæum.

Korsbæk & Partnere KS: Thomas Poulsen er ansat som VVS og energirådgiver hos Korsbæk & Partnere, Rådgivende ingeniørfirma i Aalborg.

Han er uddannet diplomingeniør fra Aalborg Universitet.

ROXTEC APS: Morten Gustavsen er ansat som segmentansvarlig med ansvar for forretningsområdet Byggeri og Energi.

Morten Gustavsen har en lang og alsidig baggrund indenfor byggeri- og stålindustrien. Med udgangspunkt i virksomheden i Hørsholm skal han medvirke til at fastholde og udbrede kendskabet til Roxtec gennemføringer.

Roxtec ApS er et selskab i den svenske industrikoncern Roxtec International AB. Roxtec gruppen udvikler, producerer og markedsfører totalløsninger indenfor kabel- og rørgennemføringer til offshore, teleindustrien, vindmølleindustrien samt byggeri og industri generelt.

EUC SJÆLLAND: Efter fire års uddannelse kan Lasse Emde, Kalundborg, Kasper Øriis Bjerring fra Svebølle og Jackie Kim Hansen fra Boeslunde, nu drage ud på det frie arbejdsmarked som færdiguddannede vvs-energiteknikere.

Uddannelsen er gennemført på EUC Sjælland i Næstved med ansættelse i Raklev Smedevirksomhed A/S.

UCN AALBORG: Peter Ulvmose Andersen, Thomas Andersen, Martin Morville Jacobsen, Ivan Jeppesen, Jan Christian Morville Johansen, Heine Bøgh Jørgensen, Rasmus Marquard Jørgensen, Jimmy Madsen, Jesper Krarup Nielsen, Kasper Nedergaard Paulsen, Rasmus Winther og Esben Røjkjær Worm har afsluttet uddannelsen som vvs-installatører på University College Nordjylland i Aalborg.

TOPPTOPO A/S: Som led i udbygningen af virksomhedens supportstab er Thomas Holm ansat med henblik på såvel support og salg af Topcon 3D-maskinstyring og GPS måleudstyr. Thomas Holm har gennem tidligere beskæftigelse oparbejdet et godt kendskab til alle Topcon’s produkter og 3D software. Han vil primært arbejde ud fra sin base i Jylland og vil derved forbedre supporten af ToppTOPO’s jyske kunder.

REGION HOVEDSTADEN: Katja Kayser er tiltrådt som koncerndirektør og leder af Regionsgården i Hillerød. Katja Kayser tiltræder stillingen med en baggrund som cand. jur. og MPM.

S.D. Kjærsgaard A/S: René Jensen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som reservedelschef hos SD Kjærsgaard A/S med hovedsæde i Frejlev ved Aalborg, med ansvar for reservedels- og indkøbsfunktionen i virksomhedens tre afdelinger, der servicerer maskiner til landbrug, entreprenører og park/vej sektoren. René Jensen har tidligere været afdelingsleder i Grene Industri og distriktschef hos Henkel Loctite.

S.D. Kjærsgaard A/S: Martin Thomas Jensen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som sælger hos SD Kjærsgaard A/S, med ansvar for salg af blandt andet New Holland traktorer i Vendsyssel. Martin Thomas Jensen kommer fra en stilling som sælger hos Keenan.

Grontmij | Carl Bro i Glostrup: Tommy Wincent Sander-Storm (34) er ansat som chefrådgiver inden for området forsyningsteknik hos Grontmij | Carl Bro.

Han er uddannet diplomingeniør og skal arbejde som projektleder på vand- og spildevandsprojekter og indgå i planlægningen af afdelingens ressourcer.

Tommy Wincent Sander-Storm kommer fra en stilling hos Cowi A/S, men har tidligere været ansat i syv år hos Grontmij | Carl Bro.

Dansk Erhverv: Jesper Juul-Jensen er tiltrådt som salgschef og leder af Dansk Erhvervs salgsafdeling, hvor han får ansvaret for organisationens akvisition og kunderelationer.

Han er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling i DI, hvor han blandt andet gennem seks år var chef for DI’s medlemsforhold.

Grontmij | Carl Bro Glostrup: Bo Lithén Madsen (44) er ansat som seniorkonsulent inden for området Akustik og Støj hos Grontmij | Carl Bro i Glostrup.

Bo Lithén Madsen er uddannet civilingeniør. Han skal arbejde med støjløsninger i relation til skydebaner, øvelsesområder, lufthavne og flyvepladser. Han kommer fra en stilling hos ÅF-Ingemansson, hvor han arbejdede med tilsvarende opgaver.

Grontmij | Carl Bro Aalborg: Maria Kristensen (25) er ansat som konsulent inden for området Jord, Vand & Natur.

Hun er nyligt uddannet civilingeniør i miljøteknologi på Aalborg Universitet. Maria skal primært arbejde med V1-kortlægninger.

EFG Bank Danmark: Carsten Lange (49), er ansat som formue- og kapitalforvalter hos EFG Bank Danmark. Han har igennem de seneste 20 år været ansat hos Danske Markets og Nordea Markets, hvor han var seniorrådgiver med fokus på aktiemarkedet.

Marten Balterzen er ligeledes ansat som formue- og kapitalforvalter hos EFG Bank Danmark. Han har undervist på Niels Brocks Elitegymnasium siden 2009 og har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor som portfolio manager hos blandt andre dk-invest.

Otto Schachner Aps: Leverandøren af personlige værnemidler Otto Schachner ApS har foretaget udskiftninger i bestyrelsen. Otto Herreborg Schachner, Niels Otto Herreborg Schachner og Niels Uhrskov Larsen er i bestyrelsen blevet udskiftet med Sergey Shiryaev, Albert Gilyaev og Miroslav Rous.

Samtidig er Niels Otto Herreborg Schachner udtrådt af direktionen, hvorefter Jan Lund er tiltrådt som adm. direktør.

Plast team: Klaus Munch Nielsen er fratrådt som bestyrelsesformand til fordel for Henrik Bernt Sanders. Samtidig er Bente Kjær Jensen indtrådt i bestyrelsen.

Ejendomsselskabet Vejle A/S: Jørn Olsen og Kurt Brusgård Poulsen er i bestyrelsen for Ejendomsselskabet Vejle A/S blevet udskiftet med Johnny Richard Kristiansen, Mogens Skriver Bisborg, Peter Martin Gorrissen og Jakob Sørensen. Selskabet er samtidigt fusioneret med det tidligere Ejendomsselskabet Vejle A/S, Ejendomsselskabet Vindinggård A/S, og Ejendomsselskabet Mølholm A/S.

DS Håndværk & Industri: Jani Lykke Methmann, chefkonsulent i DS Håndværk & Industri, er fra den 1. august 2010 udnævnt til underdirektør.

Jani Lykke Methmann der er civiløkonom, HA og HD(A), kom til DS Håndværk & Industri den 1. januar 2007 som leder af Konsulentafdelingen, medlem af ledergruppen og med strategi, ledelse og innovation som primære ansvarsområder. Forinden havde hun i en række år arbejdet med netop strategi og ledelse i flere virksomheder samt med erhvervsudvikling.

Anne Vibeke Gregersen, advokat i DS Håndværk & Industri, er fra den 1. august 2010 udnævnt til juridisk chef.

Anne Vibeke Gregersen er uddannet cand. jur. i 1987 og advokat i 1990. Hun har siden 1996 haft møderet for Landsret og siden 2002 møderet for Højesteret.

Anne Vibeke Gregersen har været ansat i DS Håndværk & Industri siden 2008, hvor hun kom fra en stilling som partner i et privat advokatfirma. Anne Vibeke Gregersens primære arbejdsområder er juridisk bistand til medlemsvirksomhederne, sagsbehandling og deltagelse i organisationsmøder samt faglig voldgift og retssager i øvrigt.

University college sjælland: Henrik Brøndum Haastrup er ansat som projektkoordinator for byggeriet af Campus Roskilde.

University College Sjælland samler sine professionsbacheloruddannelser i Roskilde i et nyt byggeri, som bygges ved Roskilde Universitet i Trekroner-området.

Henrik Brøndum Haastrup skal koordinere byggeoptimeringsprocessen samt forberede uddannelsernes indflytning i den nye bygning. Han er uddannet mag.art. og exam.oecon. og har otte års projekterfaring fra Vejdirektoratet og Post Danmark.

B.K. Consult: B.K. Consult aps, Byggesagkyndige, arkitekter og ingeniører har som følge af en vedholdende stigning i tilgangen af nye opgaver foretaget en række nyansættelser.

Henriette Ryssing Menå (27), civilingeniør, er ansat som ingeniør inden for klima og ventilation. Henriette Ryssing Menå er nyuddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet med speciale i bygningsinstallationer.

Arkitekt maa Tue Nørskov-Lauritsen er ansat som arkitekt.

Hans primære arbejdsområde vil være Huseftersyn og Energimærkning, men Tue Nørskov-Lauritsen vil også deltage i tegnestuens almindelige opgaver.

Bygningskonstruktør Heidi Carina Dyrholm (27), er projektansat til projektering fra 11. juni til 31. august 2010 til aflastning på grund af spidsbelastning i projektafdelingen. Heidi Carina Dyrholm er uddannet bygningskonstruktør og har tidligere været hos White Arkitekter og Friis & Moltke.

Center for Ledelse: CfL Center for Ledelse har ansat cand.psych. Grete Vangsø Nielsen som virksomhedsrådgiver inden for erhvervspsykologi. Hun kommer fra en stilling som erhvervspsykolog i Empower Erhvervspsykologi. Lars Thybo Kudsk er samtidig ansat som virksomhedsrådgiver i erhvervspsykologi, ligesom Søren Nilausen er ansat som virksomhedsrådgiver i strategisk ledelse. Han har en MBA-uddannelse.

Cembrit Holding: Virksomheden har ansat følgende nye medarbejdere:

Charlotte Krebs Hurup er ansat som marketing assistant. Hun er uddannet reklametegner og kommer fra en stilling som grafiker hos Aalborg Portland A/S.

Cand.merc.aud. Sanne Petersen er ansat som controller, og hun kommer fra en stilling som revisor hos Deloitte i Aalborg.

Søren Brabrand Christensen er ansat som financial project and implementation manager. Han har senest været hos Microsoloutions A/S. Endelig er Rune Østerby Petersen ansat som controller i Cembrit Holding A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089