23948sdkhjf

Termografering for alle

Elma Instruments lancerer ny professionel og konkurrencedygtig termokamera serie fra den verdenskendte japanske producent NEC Avio. Thermo GEAR G100 og G120 er baseret på en 320x240 pixel detektor med en følsomhed på kun 0,08 °C (ved 30 °C/60Hz). Kameraerne er velegnet til certificeret EL- og bygningstermografering samt industri/ laboratorie applikationer der kræver et kamera med stor detektor og høj følsomhed. Også elektronikbranchen vil få stor glæde af G100/120 til fejlfinding på printkort da nærgrænsen kun er 10cm – skal man f.eks. holde øje med printkortets temperatur under opstart, er den automatiske interval optagelse genial. Thermo GEAR G120 kan optage termografisk video der gemmes direkte på SDHC kort (10 billeder/sec.).

Kameraerne har flere smarte funktioner, som ikke tidligere er set i termokameraer, f.eks. panoramafunktion der kan sammensætte en hel serie billeder til et stort panoramabillede, en anden ny funktion er temperatur alarm med vibrator som et alternativ til akustisk alarm.

Optagelse af foto, lydsekvenser og tekstnoter er et krav, hvis man går efter professional dokumentation, disse funktioner finder du selvfølgelig også i G100 og G120. Som noget nyt i denne prisklasse har de nye kameraer både optisk og termisk autofokus, samt et hav af brugbare analysefunktioner direkte i kameraet.

G100 og G120 har et meget brugervenligt dansk menu system som er opbygget som et almindeligt digitalkamera. Det ergonomiske design med en stor 3½" LCD skærm gør det nemt for termograføren at termografere på vanskeligt tilgængelige steder – man kan altid finde den korrekte vinkel på skærmen. G100 og G120 leveres komplet med robust kuffert, batteri, oplader, SD-kort, rapport-software og manual.

Læs mere på www.elma.dk eller ring på tlf. 7022 1000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062