23948sdkhjf

Indret din servicebil som du vil

Sortimo har fire fokusområder i deres forretningskoncept: Sikkerhed, fleksibilitet, kvalitet og miljøhensyn. Sammen udgør de historien om en virksomhed, der producerer indretning til erhvervsbiler for alle de kendte bilmærker
- I mere end 35 år har Sortimo beskæftiget sig med udvikling af bilindretninger. Evnen til innovation, mange års erfaring og vores medarbejderstab, er nogle af de vigtige faktorer, der har bidraget til at vores bilindretninger og produkter har fået så stor succes, fortæller Michael Pettersson, Skandinavisk direktør i Sortimo A/S.

Letvægtskonstruktion og fleksibilitet

- Overbevisende enkel og fleksibel: En god bilindretning er funktionel og med mulighed for stor variation. Den nye generation af indretning til erhvervsbiler kalder vi Globelyst, fortæller Michael Pettersson

Globelyst er baseret på en stabil aluminiums "SpaceFrame" konstruktion og er den absolut letteste indretning på markedet. I denne konstruktion kan der valgfrit intrigeres hylder, skuffer, bokse og kufferter i forskellige varianter – helt efter eget ønske og behov. Indretningselementer fastmonteres på en Sortimo Soboflex 12 mm sikkerhedsbund eller Sobogrip 9 mm montagebund – uden gennemboring af bilens karosseri.

På baggrund af de mange variationsmuligheder har man altid mulighed for at flytte sin Sortimo Globelyst indretning over i din næste servicebil.

- Globelyst er funktionel, effektiv og revolutionerende - og giver dig mulighed for en bilindretning hvor kun fantasien og bilen størrelse sætter grænser med hensyn til kombinationsmuligheder, fortæller Michael Pettersson.

Sikkerhed og et grønt miljø

- Udover fleksibiliteten går vi meget op i, at det er miljømæssigt gennemtænkt. Vi har i samarbejde med den tyske organisation ADAC lavet beregninger, der viser at man ved en vægtbesparelse på 100 kg reducerer brændstofforbruget med ca. 0,3 liter pr. 100 km. Med et eksempel på 40.000 km opnår man en årlig besparelse på ca. 1.200,00 kr. pr. servicebil. Altså en økonomisk fordel for vores kunder og totalt set et miljømæssigt hensyn med mindre emissionsudslip, fortæller Michael Pettersson.

Den passive sikkerhed står ofte øverst på listen hos bilfabrikanter, men i mindre udstrækning om lastens sikkerhed. Derfor grundlagde Sortimo i 1995 et forum indenfor sikkerhed og transport. Siden da har Sortimo arbejdet intensivt på at optimere sikkerheden indenfor lastsikring.

- Sikkerhed er et af vores fokusområder. Vi arbejder professionelt med sikkerhedsteknikker, statistiske beregninger, trækbelastningsevner og computersimulation. Men det er crash-testene, der er afgørende. Først når vores nye produkter har klaret crash-testene bliver de optaget i vores produktprogram, fortæller Michael Pettersson og fortsætter:

- Vi anbefaler, at man placerer indretningen på en 12 mm sikkerhedsbund. Det modvirker, at indholdet i varerummet bliver mast op i førerkabinen, hvis man kommer ud for en kollision. I tilfælde af uheld skal du nemlig kunne stole på, at der ikke kommer en ubehagelig overraskelse fra varerummet i din bil.

Kvalitetssikring

Som partner til velkendte bilproducenter har Sortimo ikke kun mobilitet som motto, men også krav om bedste kvalitet og veltestet sikkerhed. Derfor er Sortimo certificeret iht. DIN EN ISO 9001 for bedste kvalitet. Hele firmaets produktsortiment er blevet tildelt det tyske TÜV-stempel for godkendt kvalitet. Vi er ligeledes certificeret som en af de eneste i branchen (VDA) udviklingspartner og systemleverandør til bilindustrien, slutter direktør Michael Pettersson.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078