23948sdkhjf

Roterende stigeholder til biler

En lang stige, som skal med servicemedarbejderen på arbejde har altid været en opgave, der har krævet et par mand, lidt snor til at binde med og lidt uhensigtsmæssig kravlen på bilen.

Den opgave er nu løst med ErgoRack systemet, som på en meget bekvem og ergonomisk rigtig måde gør det muligt at læsse og aflæsse en stige af én mand både på høje og lave biler. Systemet låser stigen fast, når den, ved hjælp af hydrauliksystemet dæmpet, er landet på taget. Der er også plads til rør og andre lange komponenter på taget. bott vario programmet har dermed endnu en sikkerhedsmæssig vinkel, som falder helt i tråd med de sikkerhedsnormer, som hele programmet er omfattet af.

- Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, hvor galt det kan gå, hvis man taber et rør, en stige eller andre komponenter fra en bil i fart. Der er desværre alt for mange eksempler på, at eksempelvis stiger kun er bundet fast med en simpel snor eller et stykke ledning, og det er ganske enkelt ikke godt nok, hvis uheldet er ude, siger Jesper Krautwald fra bott-danmark.

ErgoRack leveres til alle bilmærker, specielt tilpasset til de enkelte modeller, og montagen finder sted i de forberedte montagehuller i de forskellige biler. En ErgoRack vil være tjent ind på få måneder, da medarbejderne vil være klar til indsats på langt kortere tid end før, og samtidig er de ergonomiske og sikkerhedsmæssige krav opfyldt.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078