23948sdkhjf

Præcisionsværktøj giver flot resultat

Der findes et væld af forskellige værktøjer til at arbejde med bl.a. træskæring, glasgravering, smykkefremstilling, stenarbejde, bilrenovering samt andre kunst- og præcisionsprojekter. Med lanceringen af Fortiflex giver Dremel professionelle håndværkere et ideelt værktøj, der kombinerer præcision og alsidighed med maskinkraft og hurtighed.

Fortiflex har en kraftig motor på 300 watt og kan variere i hastighed mellem 0-20.000 omdrejninger i minuttet. Den variable hastighedskontrol og høje rotation ved lave hastigheder gør maskinen i stand til at tilpasse sig alle former for detaljearbejde. Maskinens hastighed justeres med en fodpedal, imens man arbejder. Det giver god kontrol med arbejdsmaterialet, da man kan holde maskinen med den ene hånd og materialet med den anden. Samtidig får man et bedre arbejdsflow, da man kan justere maskinens hastighed uden at skulle afbryde arbejdet.

Fortiflex har desuden en fleksibel aksel, så man kan arbejde på svært fremkommelige steder og et patenteret system af metalringe både på håndstykket og på motoren, der forlænger værktøjets levetid. Håndstykket er udskifteligt og variabelt (0,3-4 mm) og kan tilpasses alle Dremels tilbehørsdele. De mange varianter af tilbehørsdele er nemme at udskifte og sidder godt fast på værktøjet, hvilket gør det muligt at udføre detaljeret præcisionsarbejde. Med Fortiflex får man et værktøj, der kan bruges til flere aktiviteter.

Ud over Fortiflex-værktøjet indeholder sættet en patenteret fleksibel aksel, et aftageligt håndstykke, fodpedal, en krog til at hænge værktøjet, 21 forskellige tilbehørsdele og en instruktionsmanual. Et ekstra håndstykke kan købes som tilbehør.

Fortiflex bliver forhandlet hos byggemarkeder landet over. For yderligere information, se www.dremeleurope.com. Dremel er en del af Bosch Gruppen, repræsenteret i mere end 60 lande verden over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078