23948sdkhjf

Bukser til arbejde og fritid

Snickers Workwear lancerer nye arbejdsbukser, der er komfortable, slidstærke og tidssvarende. Firmaets Rip-Stop Utility bukser er perfekte som arbejdsbukser, men også et godt valg i fritiden.

Bukserne har et moderne design, masser af funktionalitet og en god pasform. Der er masser af plads til firmaprofilering og smarte løsninger til opbevaring af værktøj mv.

Målgruppen er lagerarbejdere, pedeller, rengøringspersonale og andre, der arbejder indenfor transport, service og distribution.

- Vi har udviklet et par arbejdsbukser, der er perfekte til dem, der altid er på farten. Arbejdstøjet spiller en vigtig rolle mht. et godt arbejdsmiljø, men også i forbindelse med profileringen af arbejdspladsen. Jeg er sikker på, at der også er mange, der vil bruge bukserne i fritiden, da de er smarte, behagelige og praktiske, siger Louise Falcone Borg, Produktchef Snickers Workwear

Rip-Stop Utility bukserne er fremstillet i Rip-Stop materiale, der holder formen, ikke krøller og har en god rivstyrke. For at maksimere mobiliteten og komforten, har bukserne Twisted Leg design, der følger dine bevægelser og giver en fantastisk bevægelsesfrihed.

Bukserne har mange lommer og rum til opbevaring af værktøj m.m. I den vandrette lårlomme er der et stort rum med plads til en A6 blok og mindre rum til kuglepenne og mobiltelefon. Der er også to store baglommer med låg og to dybe forlommer.

Bukserne kan industrivaskes ved 85 grader og fås i sort og kaki i størrelserne 42-58, 84-104, 146-154.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111