23948sdkhjf

Specialdesignede t-shirts stjæler opmærksomheden

Den kendte Casual-serie fra Kansas har fået en stærk design-update, der fører serien styrket ind i fremtiden uden at gå på kompromis med kvalitet og pasform
Casual-seriens nye look markeres med lanceringen af tre limited edition t-shirts med spændende print, der vækker opsigt i sommersolen. Samtidig skifter serien navn til Match.

"Arbejdstøjet er utrolig slidstærkt, og kvaliteten er helt i top." Sådan lyder meldingen fra Kansas’ kunder inden for industri, byggekæder og servicefag, der er storforbrugere af Casual-serien. Da serien skulle gennem designer May-Britt Grams kreative hænder for at få en update, var det derfor afgørende at bevare trøjernes basiskvaliteter.

- Vi har ikke ændret ved Casual-seriens identitet og kvalitet, men blot givet den navnet Match og et designløft. For eksempel har basisoverdelene fået et nyt snit i skulderen, og den lidt kas-seformede pasform er blevet gjort en smule smallere. Der er tale om en serie, som har været på banen i en del år efterhånden, og den er meget populær, så det var vigtigt for os at bevare de kvaliteter, som kunderne typisk går efter, forklarer Kansas’ designer May-Britt Gram.

Mere markant udtryk

En af de væsentligste fordele ved Match er, at overdelene holder farven og bevarer kvaliteten, selvom de vaskes ved høje temperaturer.

- Trøjerne er fremstillet af en blanding af polyester og bomuld, og det er denne kombination, der gør, at farve og pasform bevares. Dermed bliver overdelene ved med at se præsentable ud, og det er der ikke ret mange t-shirts på markedet, der kan, siger May-Britt Gram.

Foruden nyt snit og pasform har Match-overdelene fået lyse kontraststikninger, der pifter de-signet op og gør det mere markant. Stikningerne understreger kvalitet og styrke, som er Kan-sas’ kendetegn.

Match-serien er ensfarvet og ukompliceret tøj, der signalerer godt, stabilt arbejdstøj. Nu har Kansas valgt at sætte fokus på lanceringen af det nye navn og design ved at give håndværkere mulighed for at vælge print, som sender tankerne tilbage til 50’ernes rock n’roll-legender, milk shakes og burgerbarer.

- Vi har valgt at lancere tre designs, som med garanti vækker opsigt på arbejdspladsen – og i den samme kvalitet som altid. Der er mulighed for at vælge en hvid t-shirt med rock n’roll-inspireret tattooprint, en sort med skrift eller en knaldrød med dansk flag på lommen – den er perfekt til sommerens VM i fodbold, siger May-Britt Gram.

De specialdesignede trøjer er limited edition og fås dermed kun i en kortere periode. jfr

Fakta om Kansas Match

Kansas Casual relanceres nu med nyt navn, Match og tre limited edition t-shirts med opsigts-vækkende print.

Match-seriens overdele, der består af t-shirt, sweatshirt, poloshirt og langærmet poloshirt, har fået en let designupdate.

Bedre pasform, nyt skuldersnit og et mere markant udtryk med kontraststikninger kendetegner den relancerede Match-serie.

I serien fås også arbejdsbukser, jakker, shorts, termotøj og en række forskellige undertøjsmodeller.

Match er fremstillet af en blanding af polyester og bomuld, der gør serien i stand til at bevare farve, pasform og præsentabelt udtryk i meget lang tid.

De forskellige t-shirts i serien fås i otte kulører og passer dermed blandt andet sammen med Kansas Luxe og Colour.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078