23948sdkhjf

Denim bukser til håndværkere

Snickers Workwear lancerer Denim bukser, der er tidssvarende, komfortable og slidstærke
Nutidens håndværkere forventer mere af deres arbejdstøj end guldgraverne gjorde i det 19. århundrede, men Denim er stadig populært. Derfor har Snickers Workwear skabt et nyt Denim materiale, som bringer de traditionelle, gamle arbejdsbukser ind i det 21. århundrede.

Denim blev brugt så tidligt som i det 16. århundrede og betragtes som et af de ældste tekstiler i verden. I 1853 havde Levi Strauss et stort gennembrud med sine Denim arbejdsbukser, som blev en kæmpe succes blandt guldgraverne i San Francisco. I det 21. århundrede er Denim stadig populært i modeverdenen og nu har Snickers lanceret Denim bukser til håndværkere.

- De fleste af os har et par jeans blandt vores favoritter i skabet. Snickers har udviklet et nyt Denim materiale, der er komfortabelt og slidstærkt, så nu præsenterer vi et par smarte arbejdsbukser med funktionelle løsninger til håndværkerne, siger Petra Engström, Produktchef, Snickers Workwear.

Udover at materialet er meget holdbart, har tekstileksperterne hos Snickers Workwear været meget omhyggelige med at sikre, at materialet fik den rigtige “jeans følelse". Arbejdsbukserne har et smart design med røde detaljer og er forstærket med trensninger og nitter, dér hvor sømmene er ekstra udsat for slid. Knæene og bunden af lommerne er forstærket med Heavy Cordura, et slidstærkt materiale, der blev udviklet under 2. verdenskrig og brugt på indersiden af gummimaterialet til hærens bildæk. Knælommerne er godkendt iht. EU standarden, CE EN 14404.

Bukserne er forsynet med en række praktiske lommer med let adgang til opbevaring af de ting, som håndværkeren har brug for i løbet af arbejdsdagen. Der er to store forlommer, to dybe baglommer med låg og to lårlommer med ekstra rum. Den patenterede knivholder, Knife Loop, tilføjer en ekstra grad af sikkerhed og holder kniven på plads.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078