23948sdkhjf

Komfortable og slidstærke piratbukser

Snickers Workwear"s nye piratbukser er komfortable, slidstærke og med designfunktioner ned til mindste detalje. De beskytter knæene og er forsynet med mange praktiske lommer, så alt, hvad håndværkeren har brug for, er lige ved hånden.

- Takket være sikre løsninger til værktøjet og knæbeskyttelse hjælper piratbukserne håndværkeren på forskellige måder i løbet af dagen og de er perfekte på varme dage, da de er designet til maksimal ventilation. Da vi introducerede piratbukser i 2006 var de en stor succes. Nu præsenterer vi en ny model med nyt og forbedret design, siger Louise Falcone Borg, produktchef Snickers Workwear.

Snickers" piratbukser fås i kaki, som er den nye forårsfarve samt sort, der er den foretrukne farve blandt håndværkere. Piratbukserne har et moderne design med synlige sømme. De sømme, der er mest udsat for slid, er forstærket med trensninger. Andre steder er piratbuksen forstærket med nitter.

Snickers Workwear"s piratbukser er fremstillet i Rip-stop materiale, der er vævet i en avanceret teknik, oprindeligt anvendt ved fremstilling af sejl. En tykkere tråd er vævet ind i kæde og skudretning med et fast interval, hvilket gør stoffet meget holdbart, behageligt og i stand til at holde formen. Udsatte steder som indersiden af lommerne, fodvidden og knæene er i Cordura – der er et meget slidstærkt materiale.

Piratbukserne har Twisted Leg-design, der følger alle håndværkerens bevægelser og giver en fantastisk bevægelsesfrihed. Snickers Gusset - skridtkile giver en god komfort og fungerer også som en forstærkning.

Knælommerne er designet til den nye EU Norm EN 14404. Piratbukser med hylsterlommerne har 18 specialdesignede lommer, rum og stropper til værktøj, så håndværkeren altid har sit værktøj inden for rækkevidde. Smarte løsninger, der holder værktøjet sikkert på plads og samtidig giver brugeren let adgang, som f.eks. firmaets patenterede knivholder.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062