23948sdkhjf

Charmeoffensiv skal øge interessen for håndværksuddannelserne

Elever fra landets 8. klasser kommer helt tæt på håndværksuddannelserne i de kommende uger, hvor de på en række introdage både kan høre om og forsøge sig med opgaver indenfor håndværksfagene
Tusindvis af elever fra landets 8. klasser skal i de kommende uger på såkaldte introdage på landets erhvervsskoler. Ud over at give en bred introduktion til erhvervsuddannelserne, omfatter introdagene også konkurrencen Skills-stafetten, hvor de bedste hold skal dyste med skoler fra hele landet under DM i Skills i januar i København.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad

Introdagene blev skudt i gang i går torsdag på Rådhuspladsen i København, hvor skoleelever fra 7. klasser på en række københavnske folkeskoler afprøvede Skills-stafetten.

- Samlet vil omkring 26.000 elever fra 8. klasser eller næsten halvdelen af hele årgangen deltage i introduktionsdagene over hele landet. Det understreger, at der er en markant stigende positiv interesse for erhvervsuddannelserne og at DM i Skills er blevet indarbejdet som en væsentlig del af vejledningsindsatsen for de store elever, siger en meget tilfreds Jesper Juul Sørensen, formand for Skills Denmark, der arrangerer DM i Skills, til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

tøtte

Læs mere I Licitationen-Byggeriets Dagblad (kræver abonnement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062