23948sdkhjf

Nyt værktøj til klipning, krympning og stansning

RIDGID lancerer nyt batteridrevet værktøj med udskiftelige hoveder til kabelklipning, krympning af kabelsko og stansning af el-dåser
RIDGID har udviklet sin første batteridrevne løsning specielt beregnet til el-installatører: RE 60-el-værktøjet. Det nye værktøj har en 3-i-1-løsning til kabelklipning, krympning af kabelsko og stansning af el-dåser. Alt sammen i et enkelt værktøj.

RIDGID QuickChange Systemet gør det muligt hurtigt og let at veksle mellem tre udskiftelige hoveder med 360 grader rotation: SC-60B-sakseklippehovedet, det runde LR-60B-klemmekrympehoved og PH-60B-stansehovedet.

RE 60-værktøjet betjenes med én hånd og leverer en hydraulisk udgangseffekt på 60 kN til klipning af armerede kabler på op til 50 mm U.D., krympning af kabelsko på op til 300 mm² og stansning af el-dåser på op til 63,5 mm U.D. Desuden fås indbygget diagnostik, LED-indikatorer og automatisk forskydelig udligger til sikring af en ydelse i topklasse.

SC-60B-sakseskærehovedet giver el-installatører mulighed for at klippe adskillige typer armerede aluminiums- eller kobberkabler uden behov for at skifte hoveder eller købe et utal af værktøjer. Det omfatter udskiftelige knive til klipning af kobber- og aluminiumsbyggekabler på op til 50 mm U.D., finsnoede kobberkabler på 50 mm i U.D.

Det runde LR-60B-klemmekrympehoved sørger for hurtig krympning af kabelsko på kabler op til 300 mm². Takket være dets slanke og ergonomiske klemmesystem er det desuden praktisk til arbejdet i områder, hvor pladsen er trang.

PH-60B-hulstansningshovedet stanser huller på op til 63,5 mm i blødt stål på 3 mm og er kompatibel med stansestempler fra RIDGID og andre producenter.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078