23948sdkhjf

Pitzner: Tre nye medarbejdere

Pitzner får ny stilladssælger, ny HR-ansvarlig og ny projektsælger
Jan Mylenberg er ansat som salgskonsulent for stillads øst for Storebælt. Han har udgangspunkt i Pitzners hovedafdeling i Hedehusene. Jan Mylenberg har beskæftiget sig med stillads, overdækninger og forskallling de seneste ca. 20 år. Han var gennem mere end 15 år været sælger af stilladsløsninger hos Haki. Han har efterfølgende været projektleder i et arkitektfirma og afdelingsleder for stillads hos Ramirent. Jan Mylenberg er ansvarlig for Pitzners nye ’One Stop Shopping’ strategi på Sjælland.

Kristina Hetner er ansat som HR-ansvarlig, back-up på løn og projektleder for diverse projekter for Pitzner. Hun er oprindeligt uddannet indenfor regnskab og har bl.a. været ansat gennem 12 år i Siemens’ regnskabsafdeling. Kristina Hetner har løbende uddannet sig indenfor HR og var gennem syv år ansat hos det nuværende Nokia Solution Networks med PA og HR-opgaver og har det seneste år været HR-ansvarlig hos Faxe Kalk. Hos Pitzner bliver opgaven bl.a. at styrke det samlede Pitzner og fuldende integrationen af de tidligere firmaer bag det nuværende Pitzner.

Martin S. Larsen, 34 år, er ansat som projektsælger for pavilloner hos Pitzner i Hammel. Han er udlært tømrer og har videreuddannet sig til bygningskonstruktør. Martin S. Larsen har de seneste 2½ år arbejder på tegnestuen hos Palsgaard Spær. Hos Pitzner kommer han både til at arbejde med udlejning og salg og vil bl.a. som projektsælger stå for myndighedsbehandling og dialog med eksterne parter i forbindelse med pavillonprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125