23948sdkhjf

JORTON styrke broafdelingen i hovedstadsområdet

Brospecialist Martin Nørgaard bliver områdechef for broafdelingens sjællandske aktiviteter. Afdelingen for til huse i Rødovre og der forventes flere ansættelser i takt med øgede aktiviteter
JORTONs broafdeling i Kolding øger sit fokus på de sjællandske aktiviteter med ansættelsen af en områdechef i hovedstadsområdet. Det nye satellitkontor i Rødovre har været på vej et stykke tid, fordi broafdelingen har mange opgaver på Sjælland og fremover forventer flere.

- Det øgede fokus på aktiviteterne på Sjælland skal også ses på baggrund af JORTONs strategi om at være tættere på kunderne, siger afdelingschef Kurt Hansen og peger på, at JORTON med ansættelsen af Martin Nørgaard har fået den helt rigtige til at varetage opgaven inden for et af JORTONs kerneområder - brobyggeri og brorenovering.

Martin Nørgaard er 37 år og kommer fra en stilling hos COWI i Lyngby. Med jobbet i JORTON vender han tilbage til sit gamle firma, hvor han først var ansat i seks år i broafdelingen i Kolding og to år i bygningsafdelingen i Aalborg. Derefter blev han ansat i Bladt Industries i Aalborg før han i 2010 kom til COWI.

Fra afdelingschef Kurt Hansen forlyder det, at en opgradering i hovedstadsområdet vil blive fulgt op med flere ansættelser i takt med behovet. JORTON vandt fornylig en brorenoverings- og vedligeholdelsesopgave til ca. 95 mio. kr. for Vejdirektoratet frem til og med 2017. Dertil kommer nyanlæg af to broer i forbindelse med Næstved Omfartsvej. Endvidere er JORTON indbudt til at give tilbud på en række nyanlæg og renoveringsopgaver på Sjælland.

Kontoret i hovedstadsområdet kommer til at ligge på Islevdalvej 214, 2610 Rødovre og forventes at være operationelt fra 1. september.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094