23948sdkhjf

Outline Vinduer A/S: Tre nye medarbejdere

Outline Vinduer A/S har ansat to nye sælgere og en produktionsteknolog
Dorthe Hjorth Christiansen, 41, Støvring, er tiltrådt som intern sælger hos Outline Vinduer A/S i Farsø, som er en del af Inwido-koncernen. Dorthe Hjorth Christiansens primære ansvarsområder vil være rådgivning og vejledning af kunder, ordrebehandling samt håndtering af forskellige kundeforespørgsler.

Tidligere erhvervserfaring omfatter bl.a. en årrække hos Mekoprint Chemigraphics, hvor Dorthe Hjorth Christiansen de sidste 8 år har arbejdet som sælger og med kundesupport.

Lars Raal, 38, Vadum, er tiltrådt som ny intern sælger. Med ansættelsen af Lars Raal udvider Outline Vinduer deres salgsteam grundet stigende efterspørgsel på vinduesprodukter. Lars Raal vil således få ansvar for kunderådgivning, ordrebehandling samt kundeforespørgsler.

Lars Raal er uddannet logistikassistent og har over ti års erfaring med salg af vinduer og døre, bl.a. hos Jysk Vindueskompagni.

Michael Damsgaard Christensen, 23, Højslev, er pr. 16. juni 2014 tiltrådt som produktionsteknolog. Stillingen er nyoprettet, da fingerskarret limtræ er en væsentlig råvare i fremstillingen af vinduer, og Outline Vinduer ønsker at fokusere mere på udnyttelsen og kvaliteten af råvarer.

De primære arbejdsopgaver bliver procesoptimering på fingerskarringsanlæg, koordinering af produktion, indkøb af råvarer, kvalitetssikring af råtræ og limtræ samt FSC-certificering.

Michael Damsgaard Christensen er nyuddannet produktionsteknolog og har en baggrund som maskinsnedker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093