23948sdkhjf

Rodeo på maskinryg hos Case i Kolding

Der er hverken springende heste eller olme tyre, men masser af summende entreprenørmaskiner og mulighed for at se nogle af de dygtigste førere dyste, når Case Entreprenørmaskiner holder rodeo
Case Construction holder hvert år et europæisk rodeo, hvor de dygtigste maskinførere fra en lang række europæiske lande mødes for at kåre Europas bedste.

Den indledende danske konkurrence holdes lørdag den 16. august, når S.D. Kjærsgaard inviterer til rodeo i det nye Case testcenter i Kolding.

- Vi forventer at have en del firmahold til start, og så kommer 10 finalister til at dyste om de tre pladser til EM, som i år holdes på Case Constructions kundecenter i Paris, fortæller distriktschef Arne Nordestgaard, S.D. Kjærsgaard, som har hovedafdeling i Frejlev ved Aalborg og importerer Case Construction til Danmark.

Deltagerne i Case Rodeo skal gennemføre opgaver på gravemaskine, gummihjulslæsser og rendegraver, hvor der dystes i præcision og hurtighed.

- Jeg kan godt love, at der bliver udfordringer for alle. Vi har sat nogle opgaver op, så alle kommer ud for udfordringer, som de ikke er vant til, uanset hvad de plejer at arbejde med og hvilken maskintype, de plejer at køre med. Konkurrencen er dybt alvorlig, og der står en stor præmie på spil, men samtidig skal det også helst være med et smil på læben, siger Arne Nordestgaard.

Ud over Case Rodeo bliver der mulighed for at se og teste Case-maskiner af alle typer og mange modeller. Case testcenter i Kolding blev åbnet kort før sommerferien, og der har allerede været åbent hus to gange med stor succes.

- Vi har haft rigtigt mange besøgende, og det har været besøgende, som har udvist virkelig stor interesse for vores maskiner, så vi oplever det nye testcenter i Sydjylland som en stor succes, siger han.

Distriktscheferne Kristen Andersen med daglig base på Sjælland og Arne Nordestgaard med hjemsted i Case-afdelingen i Hornslet er værter for rodeodagen. De vil sørge for, at der er varme på grillen.

Case Rodeo afvikles lørdag den 16. august i tidsrummet fra kl. 10 til kl. 14 i samarbejde mellem S.D. Kjærsgaard og Ringe Maskinforretning, der er forhandler af Case Construction på Fyn.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094