23948sdkhjf

Tårnbyparken får 594 nye altaner

Boligorganisationen Tårnbyhuse har efter en netop afsluttet udbudsrunde, tildelt storentreprise til Kærsgaard A/S om produktion og opførelse af 594 nye altaner i afd. Tårnbyparken på Amager. Kontraktsummen er 40 mio. kr
Både i forhold til pris, løsning og organisation scorede smede- og stålentreprenørvirksomheden Kærsgaard A/S fra Løgstrup ved Viborg max point. Bl.a. fordi udbudsgiver, udover laveste pris, også havde lagt stor vægt på det vindende projekts innovative drifts- og vedligeholdelsesmuligheder, materialevalg, holdbarhed samt respekten for boligforeningens eksisterende arkitektur.

De nye altaner fra Kærsgaard skal efter aftale opføres i løbet af 2014 og 2015, så beboerne i Tårnbyparken allerede nu kan begynde at glæde sig til foråret 2015 på en ny altan.

Innovative løsninger

En af de mest innovative løsninger ifm. de nye altaner fra Kærsgaard er kombinationen af afvandingssystemet, der leder vandet hurtigt og effektivt væk fra altanens overflade samtidig med, at systemet er 100 pct. tæt, brandhæmmende og sikrer effektiv affugtning af bund og guldmaterialer i en og samme konstruktion. Udover dette tilbyder løsningen optimal tilgængelighed for udførelse af driftsopgaver herunder rensning og rengøring af render, nedløb eller lignende.

Altanbundene udføres, så de er tætte mod tilstødende bygningsdele og ved samlinger. Samtidig er de udviklet, så de – via et unikt udviklet montagebeslag – eliminerer de tolerancer, som ofte må forventes i et eksisterende byggeri. Altanerne tilbyder desuden niveaufri adgang til boligen, hvilket betyder ned adgang for gangbesværede.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065