23948sdkhjf

HSHansen lander stor lukningsentreprise

Fadcadeentreprenøren HSHansen skal stå for lukningsentreprisen på Niels Bohr Bygningen. Kontrakten på ca. 200 mio. kroner er den største sag i HSHansens historie og begejstringen er stor hos virksomheden
- Vi er meget stolte over at være valgt til lukningsentreprisen på Niels Bohr Bygningen. Det er som altid vigtigt for os at udføre vores arbejde til bygherres fulde tilfredshed, og det gør vi med vores mange kompetencer og dygtige folk i organisationen. Allerede i tilbudsfasen havde vi gennemtænkt vores projektorganisation, således vi kunne stille med det helt rigtige hold såfremt vi vandt sagen.

Vi ser virkeligt positivt på fremtiden. Vi har nu en ordrebeholdning på ca. 500 mio. kr. samt mange spændende projekter i pipelinen for de kommende år, siger Simon S. Kristensen, direktør i HSHansen a/s.

Det er det nye laboratorie- og undervisningsbyggeri - Niels Bohr Bygningen - på i alt ca. 52.000 kvm. som HSHansen skal udføre lukningsentreprisen på. Nybyggeriet bliver en del af Vidensbydelen Nørre Campus, København, hvor hovedparten af Det Naturvidenskabelige Fakultets aktiviteter er samlet.

Bygherren er Bygningsstyrelsen og projektet er tegnet i et samarbejde mellem Arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen og Christensen og Co. Arkitekter. Byggeriet forventes i brug i 2016.

Lukningsentreprisen fra HSHansen består af facader og tag. Der er høje funktionskrav til både lyd og indeklima. Derfor udføres facaderne som præfabrikerede dobbeltfacader i systemet Hansen UnitAl. Den yderste facade består af en såkaldt "pixel-facade" som opbygges af mange pyramide-formede felter. Facadens unikke form definerer en hel særlig karakter for det samlede bygningsanlæg.

Den hidtil største ordre

- Lukningsentreprisen på Niels Bohr bygningen er den største sag i HSHansens historie. Vi er meget glade og stolte over at vinde entreprisen. Vi har sat mange ressourcer ind på at vinde denne sag, og det er utroligt dejligt at det er lykkedes os at komme i mål med kontrakt på dette spændende og opsigtsvækkende projekt.

Vi glæder os enormt til samarbejdet med de involverede parter og ikke mindst til at udføre projektet til bygherres fulde tilfredshed, fremhæver Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75