23948sdkhjf

Pas godt på værktøjet

Få sat tingene i system og mærk dit værktøj, så tyvene holder fingrene væk. Undersøg også om din leverandør af værktøj har en forsikringsordning på værktøjet
- Der stjæles værktøj og byggematerialer fra de danske byggepladser som aldrig før. Ofte får østeuropæiske bander skylden, men det er nu nok ikke hele sandheden. Der er også langfingrede danskere, som ikke kender forskel på dit og mit.

Det er for så vidt også ligegyldigt hvem der negler værktøjet. Det afgørende er, i hvor høj grad man kan forebygge, at værktøjet forsvinder.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende

- På mange byggepladser og i mange virksomheder er der ikke altid styr på værktøjet. Men det betaler sig i den grad at have regler og systemer for brug og opbevaring af virksomhedens værktøj. Det lyder kedeligt og det kræver tid, at få tingene sat i system - f.eks. at få mærket værktøjet med et godkendt mærkningssystem. Men besværet tjener sig hurtigt hjem.

Udover almindelige forsikringer bør håndværksmestrene også lige undersøge om leverandører og forhandlere af maskiner har specielle tyveri-ordninger.

Flere leverandører har faktisk ordninger der betyder, at du får en ny maskine, hvis du bliver bestjålet. Ofte kræver det blot, at du registrerer maskinen, skriver chefredaktør Klaus Tøttrup i Mester Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078