23948sdkhjf

Ny serie el-trucks i sværvægtsklassen

En ny serie af kraftige el-trucks fra Linde Material Handling sikrer, at virksomheder med løftebehov på op til 10 tons nu får et miljørigtigt og lydsvagt alternativ til traditionelle dieseltruck
Hidtil har de største el-truck fra Linde Material Handling haft maksimale løftekapaciteter på 5 tons. Med lanceringen af de nye Linde E60 - E80 øges kapaciteten til omkring det dobbelte. Det er en attraktiv nyhed for alle virksomheder med tunge løft, som prioriterer miljørigtig, sikker og effektiv håndtering af godset.

Serien består af fire maskiner med 6-8 tons løftekapacitet og inkluderer også Linde E80/900-versionen, der løfter op til 10 tons.

Ved håndtering med tungt gods er sikkerhed en afgørende faktor. Derfor er de nye Linde E60 - E80 udstyret med et kraftigt taggitter og en massiv chassisramme, der skaber en robust beskyttelseszone omkring chaufføren. Den kraftige konstruktion tilføjer samtidig ekstraordinær stabilitet til maskinen. Sidst men ikke mindst sikrer slanke mastprofiler optimalt udsyn og overblik under håndteringen.

Massiv muskelkraft

De nye Linde E60 - E80 giver en miljømæssig gevinst med nul-emissioner og en stort set lydløs drift, men maskinernes ydeevne er også ganske overbevisende. To stærke og vedligeholdelsesfrie 11 kW AC-drivmotorer er integreret i forakslen og sikrer bl.a. en ekstrem præcis manøvrering, mens to 21 kW AC-løftemotorer sikrer løftehastigheder på op til 0,46 m/sek. og sænkehastigheder på op til 0,56 sek.

Den rummelige førerkabine matcher kabinen på tilsvarende Linde dieseltruck.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113