23948sdkhjf

Affaldssystemer til køkkenet

Nye systemer gør det lettere at komme af med affaldet i køkkenet. Affaldssystemerne passer i alle størrelser skabe og leveres med forskellige størrelser spande og forskellige antal
Fremfor det traditionelle metal affaldsstativ på indersiden af lågen ved vasken, findes der i dag mange løsninger med flere spande i forskellige størrelser. Før man bestemmer sig for en ny affaldsspand skal man måle sit vaskeskab så man er sikker på at man finder en løsning der passer i skabet. Man skal også huske at tage højde for rørene under er til vasken - dem skal der jo også være plads til.

Eico har en række affaldsløsninger i forskellige størrelser som nu forhandles i Køkkenfornyelse.dk’s webshop. Affaldssystemerne passer i alle størrelser skabe. De fås med forskellige størrelser spande og forskellige antal.

Er der ikke meget plads i vaskeskabet kan man med fordel vælge affaldssystemet Eico 2-1 der består af en udtræksramme samt to 10 liter spande. Fordelen ved at have flere spande er at det gør det lettere at sortere affaldet. Har man god plads kan man f.eks. vælge Eico 3SK der har 3 spande.

Fleksibelt affaldssystem

Fordelen ved Eicos affaldssystemer er at der er så mange kombinationsmuligheder. Det er muligt at vælge et affaldssystem med op til 3 spande samt at vælge spande på 10, 16 og 21 liter. De fleste af spandene kan man også købe en lågemekanisme til. Lågemekanismen gør at spandene trækkes helt ud, når lågen åbnes. Denne funktion er næsten ikke til at undvære, da men jo tit står med noget i den ene hånd og så kun har den anden hånd til at få fat i skraldespanden.

Affaldssystemerne kan også bruges til andet end affald. Vælger man et affaldssystem med flere spande kan man evt. bruge en af spandene til rengøringsmidler, hvis man ikke har behov for at sortere sit affald.

Affaldssystemet kan også benyttes i bryggerset.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08