23948sdkhjf

Struktøruddannelse sætter rekord

Kampagne på de sociale medier giver pote. Med 260 tilmeldte til grundforløbet her i august sætter struktøruddannelsen rekord
Det lader til, at mange unge har fundet ud af, at en uddannelse som struktør kan føre til beskæftigelse.

Interessen for struktøruddannelsen slår således alle rekorder. Der er på de grundforløb, der netop er begyndt i denne uge, tilmeldt flere unge end nogensinde før i uddannelsens 25-årige levetid.

Det oplyser uddannelseskonsulent John Hvass fra Byggeriets Uddannelser, til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

I alt er der tilmeldt 260 unge på struktørgrundforløbet på 11 skoler landet over. Det er 15 pct. flere end sidste år, der i sig selv var et rekordår.

- Jeg føler mig overbevist om, at vores kampagne på bl.a. de sociale medier har givet resultat og har været med til at åbne øjnene for mange unge for de muligheder, som en uddannelse som struktør giver og generelt, at der er brug for faglærte også på fremtidens arbejdsmarked. Der er med de mange store projekter gode muligheder for fast arbejde, siger John Hvass.

Han noterer, at det uden tvivl også har haft positiv betydning, at kun et fåtal af struktørlærlingene hidtil har været henvist til skolepraktik.

- De sociale klausuler har uden tvivl været en medvirkende årsag til, at virksomhederne har fået sat skub i oprettelsen af flere praktikpladser, siger han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063