23948sdkhjf

Ny serie af avancerede energimålere

Schneider Electric har lanceret en ny serie af MID-certificerede målere, der opfylder alle krav til moderne energimåling. PM5000-serien består af 12 nye målere i tre produktfamilier
Behovet for pålidelig og detaljeret måling af energiforbruget vokser dag for dag. Samtidig vokser behovet for mere avancerede funktioner og mere kommunikation i de målere, vi bruger til at holde styr på forbrug og fakturering. Derfor introducerer Schneider Electric nu PM5000 - en ny serie energimålere med avancerede funktioner og meget høj nøjagtighed til en attraktiv pris.

PM5000-serien består mere præcist af 12 nye målere i tre produktfamilier: PM5100, PM5300 og PM5500. Tilsammen imødekommer de langt de fleste behov, professionelle brugere stiller til deres energimålere også i fremtiden. Det gælder eksempelvis multitarif-måling, indbygget ethernet-kommunikation, on-board hukommelse til logning af data og måling af harmoniske strømme. Flere af målerne har endda to indbyggede ethernet-porte til nem sammenkobling af flere enheder i netværk.

Nøjagtigheden er også i en klasse for sig og sætter nye standarder for målere i denne prisklasse: Klasse 0.5S for PM5100- og PM5300-målere og klasse 0.2S for PM5500-målerne.

Flere af Schneider Electric PM5000-målere er MID-certificerede og dermed godkendt til afregning med f.eks. SKAT og forsyningsselskaber og til sub-fakturering af individuelle lejere/brugere af installationen. Alle PM5000-målere testet og certificeret på et uafhængigt laboratorium.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297