23948sdkhjf

Anlægsgartner vokser med halvanden mand om året

Marco Kjærgaard fik svendebrev om fredagen og etablerede Kjærgaard Anlægsgartner om mandagen. Nu otte år efter har han 10 mand i arbejde og investerer i endnu en vinterberedt traktor
Høj faglighed, et veludviklet service-gen og et godt netværk har givet Kjærgaard Anlægsgartner konstant vækst gennem de seneste otte år, selv om det slet ikke har været målet.

- Vi arbejder med anlæg og vedligeholdelse primært for private og for boligselskaber. Jeg har fagligt uddannede folk og lærlinge, og jeg har en greenkeeper ansat til at stå for pleje og vedligehold, fordi han har rigtigt godt styr på valg af græssorter og på pleje af forskellige typer græs, fortæller Marco Kjærgaard, der netop har købt endnu en John Deere traktor hos Havdrup Maskinforretning, hvor han har købt maskiner sin han etablerede sig som 21-årig.

- Godt håndværk kan altid sælges. Min idé med virksomheden er at være den personlige gartner for en god lokal kundekreds med Hørsholm som omdrejningspunkt. Jeg har etableret et samarbejde med en lokal planteskole og med en havearkitekt, og det har givet en del kunder. Resten kommer gennem mund til mund udbredelse og fordi folk ser vores biler i området, siger Marco Kjærgaard.

- Vi har den holdning, at vores opgave ikke er løst, før arbejdet er fuldstændig færdigt. Det er den holdning til kvalitet og service, der ligger bag vores vækst, og det er også den holdning, jeg forventer af en leverandør, og det opnår jeg hos Havdrup Maskinforretning.

Kjærgaard Anlægsgartner kører kun John Deere, og den nye John Deere 1026R kan bruges til mange formål og udnyttes fuldt ud. I første omgang skal den bruges i vinterarbejdet med kost og saltspreder, men firmaet har også købt fræser og stennedlægningsfræser til den, så den er klar til anlæg af græsplæner til foråret.

- Jeg har altid følt mig tryg ved at handle med Havdrup Maskinforretning. Jeg opfatter dem som en samarbejdspartner, og jeg føler, at jeg handler til den rigtige pris, og servicemæssigt oplever jeg, at de tager action, når der er ét eller andet i vejen, siger Marco Kjærgaard.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084