23948sdkhjf

Nye fliser og støttemure fra IBF

IBF har lanceret flise med eksklusivt udtryk og rustik støttemur med indbygget låsetap
IBF har udviklet en ny betonflise - SoftLine -til det kræsne publikum, som ønsker et eksklusivt og elegant udtryk udenfor.

SoftLine er en elegant flise, som er fremstillet i gennemfarvet beton. Den har et naturligt farvespil og bryder med den traditionelle idé for udendørsbelægning. Den er blød og behagelig at gå på. Flisens skarpe kanter giver et stramt look, men virker samtidig varm og indbydende.

Modsat almindelige fliser er SoftLine fremstillet ved hjælp af en teknik kaldet vådstøbning. Denne teknik betyder, at flisens overflade er helt unik. Vådstøbning giver en tæt og glat overflade hvilket gør, at belægningen fremstår med et helt særligt eksklusivt look.

SoftLine anvendes i 4 cm tykkelse til terrasser, haveanlæg, gangstier, atriumgårde og udestuer samt som gulv indenfor i f.eks. stue og badeværelse. Flisen kan også fås i 8 cm tykkelse, og kan anvendes hvor der forekommer begrænset trafik med personbiler.

IBF har også udviklet en ny støttemur - Easyblokke - med en indbygget låsetap. Når den nederste række er sat, skal blokkene blot stables. Muren afsluttes øverst med Easyblok dæksten.

Lodrette mure med Easyblokke kan opføres i 4 stens højde med jordtryk og vandret terræn, f.eks. med et bed eller græsplæne ovenfor muren. Ved større højder skal foretages enten forankring eller bagstøbning. Alternativt skal der etableres hældning på muren, dette gøres ved at vippe den nederste række blokke.

Den lette vægt på 15 kg/stk. gør sammen med den indbyggede låsetap, Easyblokken nem og hurtig at montere.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065