23948sdkhjf

Verdens første 6,0 Ah batteri til 18 V-elværktøj

Bosch bliver de første i verden med et 6,0 Ah batteri til 18V-maskiner. Det nye batteri har 20 pct. længere driftstid en 5,0 Ah batterierne
Verdens første 6,0 Ah-batteri ser dagens lys, når Bosch i begyndelsen af det nye år er på banen med endnu en batteriopgradering til deres 18 V-maskiner. De nye 6,0 Ah-batterier med CoolPack-teknologi har 20 pct. længere driftstid end 5,0 Ah-batterierne lanceret i april, 50 pct. længere driftstid end de populære 4,0 Ah-batterier og dobbelt så lang driftstid som batterier uden CoolPack. Det betyder færre afbrydelser i arbejdet for håndværkeren, som også kan glæde sig over batteriernes lave vægt og kompakte design.

Med en størrelse på kun 11,5 x 7,5 x 5,5 cm har de nye 6,0 Ah-batterier samme dimensioner som Bosch’ andre 18 V-batterier med 3,0 Ah, 4,0 Ah eller 5,0 Ah. Og de vejer også næsten det samme - nemlig 620 g. Med 6,0 Ah-batterierne får håndværkerne således maksimal kraft i en fiks og kompakt størrelse.

- Vi arbejder konstant på at forbedre batteriteknologien, så vi kan tilbyde håndværkerne det bedste. Det vil vi fortsætte med, og vi er glade for snart at kunne lancere de nye 6,0 Ah-batterier, der er endnu en milepæl i vores bestræbelser på dette. Batterierne er udstyret med vores CoolPack-teknologi og er således ikke kun yderst kraftfulde – de tilbyder også en særlig lang drifts- og levetid, siger Niclas Andersen, der er Nordic Product Manager hos Bosch Professional.

Fuld kapacitetsudnyttelse

Takket være den unikke CoolPack-teknologi kan 6,0 Ah-batterierne udnytte deres fulde kapacitet selv ved de mere krævende opgaver. Teknologien afleder konstant varme, så batteriet ikke overopheder og fører til tvungne pauser under arbejdet. Teknologien giver batterierne dobbelt så lang levetid som batterier uden CoolPack-teknologi, og den er også at finde i 2,0 Ah-, 3,0 Ah-, 4,0 Ah og 5,0 Ah-batterier til 18 V-klassen.

Ud over CoolPack-teknologien, så er de nye 6,0 Ah-batterier udstyret med Bosch’ elektroniske cellebeskyttelse (ECP), som reagerer, hvis temperaturen på batterierne alligevel midlertidigt stiger meget hurtigt og voldsomt, f.eks. ved en overbelastning af maskinen. ECP beskytter batteriet mod både overophedning, overbelastning og dybafladning.

100 pct. kompatible

Takket være Bosch’ "Flexible Power System" kan håndværkerne anvende de nye 6,0 Ah-batterier til alle Bosch 18 V-maskiner, der allerede indgår i deres værktøjssamling. Systemet betyder nemlig, at batterier kan benyttes til alle maskiner og ladere i samme voltklasse.

For håndværkerne betyder det, at de i princippet kan gennemføre en bred vifte af opgaver med kun ét batteri.

Ny oplader

Sammen med de nye 6,0 Ah-batterier kan man også få fingrene i en ny og effektiv professionel oplader. Opladeren GAL 3680 CV Professional kan bruges til alle Bosch lithium-batterier fra 14,4 til 36 V-klassen, så håndværkeren ikke skal rode rundt med et utal af opladere på byggepladsen.

Den er desuden dobbelt så hurtig til at oplade sammenlignet med den tidligere AL 3640 CV Professional til 36 V-batterier, men er kun halvt så stor. Uanset voltklasse, så oplader den nye professionelle lader et 4,0 Ah-batteri på kun 35 min. og et 6,0 Ah-batteri på 50 min. GAL 3680 CV Professional har et robust design, der også inkluderer en integreret feature til at stuve ledningen af vejen.

De nye 6,0 Ah-batterier med CoolPack-teknologi kan fås hos forhandlerne fra begyndelsen af 2015. Den vejledende udsalgspris er 1.298 kr. ekskl. moms. Batterierne fås desuden i en sampak med 2 stk. 6,0 Ah-batterier og den nye lader GAL 3680 CV Professional til en vejledende udsalgspris på 2.548 kr. ekskl. moms.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125