23948sdkhjf

Print på krympeflex-tape

Brothers nye P-touch E300VP er en solid labelmaskine skræddersyet til håndværkere. P-touch E300VP nyheden kan bl.a. arbejde med Brothers nye krympeflex-tape, som specielt elektrikere og kabelmontører har efterlyst
Det store publikum kender mest Brother fra de populære alt-i-én-printere, der står i mange tusinde danske kontorer og hjem.

Langt færre er klar over, at mange håndværkere, montører og ingeniører har en Brother med i tasken. Her er det blot professionelle labelmaskiner, der er tale om. Små handy enheder til udskrivning af tape, som bruges til mærkning af f.eks. kabler, frontplader, sikringsbokse osv.

Lige nu har Brother to nye eksempler på professionelle produkter til håndværkere. Det ene er krympeflex-tape. Det andet er Brother P-touch E300VP labelmaskinen, som kan arbejde med flere typer tape – herunder netop det nye krympeflex.

Krympeflex får varm modtagelse

Krympeflex-tape har især været efterlyst af elektrikere og kabelmontører, der har brug for holdbare og lethåndterbare løsninger til mærkning af f.eks. ledninger og kabler.

Teksten til den nye tape skrives på Brother labelmaskinen, sættes på ledningen, den skal markere – og tilføres så varme fra en varmepistol. Tapen krymper op til 50 pct. i diameter og 15 pct. i længden, når den bliver varmet op til mellem 110 og 140 grader. Resultatet er en letlæselig, men samtidig særdeles holdbar mærkning, der sidder helt tæt om emnet.

Brother sælger det nye krympeflex-tape i længder af 1,5 meter og i bredder på mellem 5,8 og 17,1 mm. En variant i 23,6 mm bredde ventes til næste forår.

I første omgang kan to af Brothers labelmaskiner arbejde med krympeflex. Det er håndværker-modellen P-touch E300VP og den håndholdte kontormodel P-touch H300.

Fleksibel labelmaskine

Brothers nye P-touch E300VP labelmaskine er et undværligt redskab for elektrikere, montører og data-installlatører, som har brug for at mærke kabler, ledninger, frontplader, sikringsbokse og andre el- og data-installationer.

P-touch E300VP kommer med et tastatur i pc-layout samt et stort og letlæseligt display med baggrundsbelysning. Med i prisen følger et genopladeligt lithium-ion batteri, en strømforsyning og en robust kuffert til at bære det hele i.

Labelmaskinen kan udskrive stregkoder, sekventiel nummerering, 394 forskellige symboler og labels med tekstblokke, der passer præcist til typiske elinstallationer. De anvendte labels kan være mellem 3,5 og 18 mm brede.

Brother tilbyder laminerede P-touch TZe-tape i mange forskellige farver og størrelser. Den udprintede tekst ligger godt beskyttet mellem to lag polyesterfilm, der gør den modstandsdygtig mod væsker, slitage, varme, kulde, kemikalier og sollys.

Brother P-touch E300VP kan desuden anvende Brothers særligt fleksible tape til rundede overflader, en stærkt klæbende tape til ru overflader og Brothers nye krympeflex-tape.

Brothers nye krympeflex-tape fås i bredderne 5,8 til 17,7 mm og til priser mellem 180 og 224 kroner ekskl. moms (225 og 280 kroner inkl. moms).

Brother P-touch E300VP labelmaskinen er prissat til 899 kr. ekskl. moms (1.124 kr. inkl. moms).

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111