23948sdkhjf

Havdrup Maskinforretning trækker fra i Glostrup

Havdrup Maskinforretning A/S vandt Glostrup Kommunes EU-udbud af traktorer med fire John Deere 3720. Formuleringen af udbuddet er altafgørende, siger kommunens driftsledere
Fire traktorer med 10-12 år på bagen skulle udskiftes i Glostrup Kommune, og dermed var den samlede ordre på et niveau, hvor traktorhandlen skulle i EU-udbud.

Det var nyt for Glostrup Kommunes driftsenhed for grønne områder og vejvedligeholdelse, og driftslederne Jan Jakobsen for det grønne område og John Duckert for vejområdet understreger vigtigheden af at få formuleret udbudsmaterialet rigtigt.

- Vi lagde stor vægt på arbejdsmiljø, service og pris, men der var også nogle krav til traktorernes dimensioner i forhold til motorydelsen. Vi skal køre en del på stier, hvor vi eksempelvis skal kunne køre under skilte, siger Jan Jakobsen fra den grønne afdeling.

Glostrup Kommune fik fire bud på leverancen, og alle leverandører var på besøg med deres traktorer for at demonstrere og lade førerne teste.

- Vi havde udarbejdet et skema med en række faktorer, som skulle tælle med, og så gav førerne points. Samtidig var vores værksted med inde over for at vurdere forskellige forhold og ligeledes give points, fortæller John Duckert fra vejafdelingen.

De nye traktorer skal indgå i vinterberedskabet med kost og skrabeblad samt saltudlægger, mens de om sommeren bl.a. skal anvendes til hækkeklipning, græsklipning inkl. græsopsamling, transportkørsel med vogn og ukrudtsbrænding.

- Vi har et godt samarbejde med Havdrup Maskinforretning i forvejen og har tillid til deres folk. Det er vigtigt for os, at der er en serviceorganisation bag, og at der er leveringssikkerhed på reservedele. Den slags parametre skal man huske at have med i sit udbudsmateriale, så det ikke kun handler om teknik og førerforhold. Man kan jo ikke pludselig føje nogle ekstra faktorer til midt i processen, siger John Duckert.

John Deere 3720 har en 32,8 kW/44 hk turboladet dieselmotor. Traktoren har to hydraulikpumper til konstant flow til styring og en særskilt hydrauliklinje til redskaber. John Deere 3720 har en elektronisk hydrostatisk transmission med tre hastighedsområder, så der altid er mulighed for at tilpasse hastigheden optimalt til redskaberne og opgaven.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.361