23948sdkhjf

IT-værktøj giver tømrermester bedre bundlinje

- EazyProject 360 gør det let at planlægge og styre de daglige opgaver - også via mobilen, siger tømrermester Morten Avnsø til Mester Tidende
Det er nu tre måneder siden, at Morten Avnsø, tømrermester og ejer af firmaet Avnsø Byggeservice ApS i København begyndte at anvende it-systemet EazyProject 360. Og systemet har allerede givet bedre overblik og gjort hverdagen lettere og mere effektiv - uden at det koster en formue.

Det skriver Mester Tidende.

- Svendene er allerede kommet godt i gang med at anvende EazyProject 360 til tidsregistrering via deres mobiler. Vi bruger den mobile webapp hver eneste dag, når vi er ude og udføre opgaver hos kunderne og efterfølgende skal registrere timer, materialer, udlæg og kørsel. Det har helt klart gjort hverdagen lettere og meget mere effektiv, at vi med det samme kan registrere timer m.m. via mobilen. Det har bl.a. betydet, at vi i dag sparer en del ressourcer på det administrative arbejde, så vi har mere tid til andre opgaver, siger, Morten Avnsø til Mester Tidende.

Firmaet udfører alt indenfor tagentreprise, renovering og modernisering af ejendomme, tilbygning, ombygning, salg og montering af solceller o.a.

Optimal anvendelse af ressourcerne

- For os var det desuden vigtigt, at det nye it-system kunne skabe overblik og hjælpe os med at planlægge og styre såvel store projekter som mindre sager og opgaver. Vi havde brug for et it-system, der kunne sikre, at vi fik det optimale ud af vores ressourcer - både mandskab og materiel. Det er vi ret overbeviste om, at EazyProject 360 kan, siger Morten Avnsø.

- Jeg fandt EazyProject 360 på nettet, og ud fra det, der stod på sitet www.EazyProject360.dk, så havde systemet det, som vi havde brug for. Da vi kunne prøve systemet gratis i 30 dage uden binding, så var det jo let at finde ud af, hvor godt systemet fungerede, fortæller Morten Avnsø.

- Vi fik adgang til systemet efter blot få minutter og kunne med det samme teste de mange muligheder, som EazyProject 360 indeholdt. Vi var efter kort tid ikke i tvivl om, at EazyProject 360 levede op til de behov og forventninger, som vi havde til et it-system, så vi valgte ret hurtigt at købe systemet. Desuden var der ikke den store økonomiske risiko ved at vælge EazyProject 360, da det er ret billigt at komme i gang, og fordi vi kun skulle binde os for et kvartal ad gangen, fremhæver Morten Avnsø og tilføjer, at det er et utroligt brugervenligt system med god og gratis support.

Tjek om en sag giver overskud

- EazyProject 360 er absolut et godt program, som jeg også bruger til at sikre, at de budgetterede sager giver overskud. Det gør jeg ved at skrive budgetpriser ind i sagsmodulet, hvorefter systemet automatisk viser, om sager og priser holder, altså om det giver overskud.

- Det er stadig nyt for os at anvende EazyProject 360, men vi er kommet godt i gang med første del, som har været tids- og sagsstyringsdelen, og ser frem til at komme i gang med de mange andre muligheder, som EazyProject 360 tilbyder, fortæller Morten Avnsø.

I EazyProject 360 booker man let mandskab og materiel og det er hurtigt at registrere tid – også når man er på farten ude hos kunderne. Systemet har sit helt eget faktureringsmodul, men samtidig er der mulighed for integration til regnskabsprogrammet e-conomic, hvis man foretrækker det.

- Vi havde brug for et system, hvor vi ikke skulle starte helt forfra. EazyProject 360 har sit eget faktureringsmodul, som egentligt ser fint ud, men da EazyProject 360 også giver mulighed for at oprette integration til e-conomic, som vi allerede anvender, så har vi valgt at fortsætte med det. Integrationen tog blot et par minutter, så vi er også ved at være godt i gang med faktureringsdelen via EazyProject 360. Desuden er det super godt, at man med et enkelt klik kan overføre kundekartoteket fra EazyProject 360 til e-conomic, siger Morten Avnsø til Mester Tidende.

Vi har en klar forventning om, at EazyProject 360 vil bidrage positivt til en forbedring af vores bundlinje. Den store effekt af systemet vil vi nok først kunne se i 2014, da vi kun har anvendt systemet i få måneder og stadig mener, at der ligger et enormt potentiale i at komme i gang med systemets mange andre dele, konkluderer Morten Avnsø.

tøtte

Læs mere om EazyProject 360 her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086