23948sdkhjf

Dansk firma er størst i højden

Danske BMS er nu verdens største udbyder af lastvognslifte over 100 meter. I de senere måneder har firmaet investeret i fem nye lastbillifte, hvoraf de højeste måler 103 meter
Med en arbejdshøjde på 103 meter er BMS' nye Wumag Palfinger lastbillift den højeste arbejdsplatform i verden. Liften er udstyret med knækarm og en stor kurv på næsten 4 meter, der kan laste 530 kilo.

Lastbilliften der måler lige over 16 meter, er bygget på en Faun fem-akslet undervogn, hvoraf de fire aksler kan styres. Fordi mange lokationer ikke har fast underlag, er liften med sine 60 ton, 10X8 træk og crab steering et oplagt valg til opgaver der kræver en sikker og stabil lift med en stor kurv, hvor der er plads til at flere håndværkere kan arbejde effektivt i højden.

- Liftenes terrængående mobilitet og fleksibilitet betyder, at de øverste klasseplatforme (90-103 meters arbejdshøjde) kan bruges til en bred vifte af jobs i ethvert klima, eksempelvis installation og vedligeholdelsesopgaver i vindkraftanlæg, kemiske anlæg, sendemaster og højhuse, siger Stephan Kulawik, adm. direktør for Palfinger Platforms.

Wumag lastbilliften er godkendt til kørsel på veje i hele Europa. Den er udstyret med en kraftig 530 HK Mercedes-motor og har en topfart på 85 km/t.

- Vi oplever markant efterspørgsel på store lastbillifte i hele Europa, siger Ib Steffensen, chef for BMS' liftafdeling.

- Vores kunder har typisk opgaver inden for energisektoren og telekommunikation, og ofte er vores store lastbillifte noget nær den eneste løsning, når der skal opsættes eller repareres vindmøller og master.

BMS løser løfteopgaver i hele Europa og er markedsleder inden for udlejning af store lastbillifte og tilhørende specialuddannet betjeningsmandskab. Firmaet har fuld fokus på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079