23948sdkhjf

Elastisk interiørfuge stopper svindrevnerne

Dana Lim har udviklet elastisk interiørfuge, der minimerer risikoen for svindrevner uafhængigt af faktorer som knappe tørretider og ugunstige fugtforhold.
- Vores nylancerede SMP Interiørfuge 521 er udviklet specifikt til at optimere malerens arbejde, så ugunstige arbejdsprocesser ikke kommer i vejen for et tilfredsstillende resultat.

Den nye interiørfuge har en høj elasticitet sammenlignet med akrylfugemasser, hvilket forhindrer den i at revne, når bygningen trækker sig sammen og udvider sig som følge af de klimatiske forhold. Sammenlignet med andre elastiske alternativer forbedrer den desuden malerens arbejdsmiljø ved at være både phthalat-, tin- og lugtfri, siger laboratoriechef hos producenten Dana Lim, Erik Andersen.

- Produktet udmærker sig samtidig ved at være meget mat og tør i overfladen, hvilket gør den ekstremt snavs- og smudsafvisende, så fugen altid fremstår ren og flot. Sidst men ikke mindst har den en overflade, der er usædvanligt god at male på, hvilket – kombineret med den lette bearbejdning og mindskede statiske elektricitet– gør det nemmere for maleren at opnå et pænt og fuldendt resultat.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078