23948sdkhjf

TIME Danmark bliver SKYJACK-forhandler

TIME Danmark udvider sortimentet til udlejningsvirksomheder med produkter fra canadiske SKYJACK, der producerer selvkørende mast-, sakse- og bomlifte til byggesektoren
TIME Danmark bliver SKYJACK-forhandler i Danmark og styrker dermed sin portefølje af produkter målrettet udlejningsvirksomheder. SKYJACK producerer selvkørende sakse-, mast-og bomlifte og giver sikker adgang til arbejde i op til 20 meters højde med sit brede udvalg af produkter.

- SKYJACK passer godt ind i vores udlejningssortiment. Det er højkvalitetsprodukter med sikkerheden helt i top, som dækker nogle af de behov, som vores øvrige produkter ikke er i stand til, siger Per C. Torp, adm.direktør i TIME Danmark, som i forvejen forhandler bilmonterede mandskabslifte fra det egenproducerede mærke Versalift og fra tyske Ruthmann samt "spider"-lifte på bælteundervogne fra italienske Hinowa.

Hvor Versalift tidligere henvendte sig næsten eksklusivt til energiforsyningsselskaber bevæger mærket sig - sammen med markedet for bilmonterede liftkøretøjer - i retning af mere udlejningsvenlige letvægts-køretøjer, som kan betjenes af førere med et almindeligt B-kørekort.

TIME Danmark lancerede således tidligere i år den innovative Versalift VTX-240 - en mandskabslift med to teleskop-bomme monteret på en Mercedes-Benz-ladvogn med 24 meters arbejdshøjde og markedets mest avancerede elektrohydrauliske styring.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078