23948sdkhjf

Snedker-inventar på ARoS

JL Snedkerier og Aros har udviklet al inventar til den nye butik på museet
ARoS har fået en markant og elegant ny butik i museet. JL Snedkerier og ARoS har udviklet al inventar i butikken sammen, i et inspirerende og frugtbart samarbejde

Allerede inden produktionen af inventaret blev sat i gang blev der afholdt indledende møder mellem ARoS og JL Snedkeriers produktionsafdeling. Her blev produktionstegningerne gennemgået og justeret ud fra de forventninger og behov ARoS og specielt butikspersonalet havde til inventaret. Alt blev gennemgået helt ned i den mindste detalje både mht. funktionalitet, udseende og kvalitet.

- Denne proces er vigtig og noget vi i JL Snedkerier vægter meget højt, da det inventar, vi leverer, har en lang forventet levealder. Det er altså beslutninger man som kunde skal leve længe med, og så skal de helst være de rigtige fra starten, lyder det fra snedkermester Torben Andersen og snedkermester Lars Møller.

- Har man besøgt ARoS eller måske set billeder derfra ved man, at hele det indvendige fremstår med skulpturelle hvide bånd, der markerer de enkelte etager. De hvide bånd snor sig som spiraler op mod loftet, der hvor trappeopgangene og elevatorerne befinder sig. De runde former går igen i butikkens udformning. Udover den er rund er den beklædt med en glasfacade hele vejen rundt.

Det stiller derfor krav til indretningen, som gerne skulle passe perfekt ind i lokalet, men også ind i omgivelserne udenfor butikken.

Derfor er disken, som udgør butikkens centrum og livsnerve rund og placeret centralt i lokalet.

Funktionaliteten er i top for personalet har selv været med inde over og sikret sig at der er tænkt på det hele, både opbevaring, arbejdsstillinger og pladsforhold. At disken samtidig fremtræder som et smukt møbel gør kun oplevelsen endnu bedre. For at sikre disken en lang levetid er toppladen iøvrigt udført i Avonite, som er et meget slidstærkt og rengøringsvenligt materiale.

Butikken er yderst fleksibelt indrettet, idet samtlige moduler er flytbare, det er således nemt for personalet at ændre i udstillingen uden at skulle have fat i hjælp udefra. Kun disken er stationær.

Der er leveret en lang række moduler i forskellige former, bl.a. 58 udstillingsmoduler med skuffer til opbevaring og flere runde podier i forskellige højder og diametre. For at bryde de hvide flader er flere af toppladerne leveret med en birke-finer overflade eller i en gråtonet farve. Også toppladerne kan personalet nemt skifte ud, da de er aftagelige, forklarer de to snedkermestre.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079