23948sdkhjf

TEKNIQ: Fald i byggeaktiviteten bør frede håndværkerfradraget

Faldet i byggeriet burde få regeringen til at indse, hvor skadeligt det er helt at fjerne håndværkerfradraget fra nytår, mener TEKNIQ
Det samlede byggeri er faldet fem pct. i årets andet kvartal, fremgår det af de seneste tal fra Danmarks Statistik. En stigning på 12 pct. i det påbegyndte erhvervsbyggeri kan ifølge Danmarks Statistik ikke opveje faldet i boligbyggeriet på 26 pct.

For adm. direktør i TEKNIQ, Niels Jørgen Hansen må faldet i byggeriet få regeringen til at indse, hvor skadeligt det er helt at fjerne håndværkerfradraget fra nytår.

- Ændres det nuværende fradrag til et grønt fradrag for energirenoveringer, skabes arbejdspladser langt udover bygge- og installationsbrancherne.

Det virker fuldkommen grebet ud af luften, når regeringen påstår, at der findes masser af andet arbejde i bygge- og installationsbranchen til at opveje effekten af det manglende fradrag. Vi har tværtimod adskillige gange påvist, at det koster 5.000 arbejdspladser at fjerne håndværkerfradraget. Arbejdspladser, vi har brug for i Danmark, siger Niels Jørgen Hansen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078