23948sdkhjf

Projektlederuddannelse med fokus på fagentrepriser

Gennemgribende opdatering af både indhold og forløb på projektlederuddannelse skal styrke uddannelsen som retter sig mod overmontører og projektledere, der udøver ledelsesfunktionen for fagentrepriser på op til 15 mio. kr.
Fagentrepriseopgaverne er under fortsat pres og skal løftes inden for nogle meget skarpe rammer – juridisk, økonomisk som akkordmæssigt, og "manglende takt i paraden" fra de andre fag, kræver konstant justering og tilpasning. Det stiller store krav til dynamisk planlægning, præcis styring og god ledelse for at kunne omsætte det kalkulerede dækningsbidrag til flotte økonomiske resultater. Kompetent projektledelse er således afgørende for installationsvirksomhedernes succes.

Sådan lyder det i oplægget fra TEKNIQ i forbindelse med en projektlederuddannelse som retter sig mod overmontører og projektledere, der udøver ledelsesfunktionen for fagentrepriser på op til 15 mio. kr.

Uddannelsen har i år fået en gennemgribende opdatering af både indhold og forløb, for at styrke uddannelsen ift. det konkrete udbytte. Tilrettelæggelsen bygger på de mange erfaringer, der er gjort fra tidligere hold, interviews med erfarne praktikere, samt anden relevant forskning indenfor produktivitet i entrepriseudførelsen.

Deltagerne får hermed et sammenhængende og målrettet udviklingsforløb, orienteret mod dine væsentligste udfordringer for at lykkes i den krævende rolle som fagentrepriseleder og projektleder.

tøtte

Læs mere om uddannelsen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078