23948sdkhjf

Få overblik over BR10

Få et samlet overblik over BR10 og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger
I rækken af solide kompetencegivende kurser fra SBi er det bl.a. være at lægge mærke til et kursus 1.-2. oktober med fokus på 2014 kl. 9.00-16.00 på Bygningsreglementet BR10. En stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning 230, giver det store overblik over BR10 og løfter sløret for, hvor der kan forventes ændringer i 2015.

Målet med kurset er at give et samlet overblik over BR10 og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Det er også baggrunden for SBi-anvisning 230, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af BR10's bestemmelser.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078