23948sdkhjf

Dansk Træ får ny formand

Christian Duus afløse Carsten Knudsen på posten som formand for Dansk Træ
Dansk Træ har fået ny formand. Som afløser for Carsten Knudsen, der i de seneste tre år har beklædt posten, endte generalforsamling forleden med, Christian Duus fra firmaet Egil Rasmussen A/S påtog sig posten, og afgående formand Carsten Knudsen fra tømrervirksomheden af samme navn, overtog næstformandsposten

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Jens Hjort fra bgb.a.s. ønskede ikke at genopstille efter en ligeledes flerårig indsats, og i stedet for stillede Per Lauridsen fra Store-Hedebyg Entreprise A/S op til en tørn i bestyrelsen.

Dansk Træs bestyrelse består således af Christian Duus, Carsten Knudsen, Niels Kristensen fra Deko væg+loft p/s, Jørn Pilegård fra ascon A/S og nævnte Per Lauridsen.

Dansk Træ blev etableret i 1986 under det daværende Danske Enteprenører, hvor man dengang var “Træsektionen". Da Danske Entreprenører og Byggeriets Arbejdsgivere, BYG, blev slået sammen, besluttede man at bibeholde foreningen i et samarbejde med Dansk Byggeri, og det har hidtil været hovedreglen, at man skulle være medlem af Dansk Byggeri for at kunne blive medlem af Landsforeningen Dansk Træ.

Men denne regel er der nu blødt en smule op på, idet man nu kan blive optaget som associeret medlem, selvom man ikke er medlem af Dansk Byggeri.

- Vi ser jo gerne så mange som muligt blandt vore medlemmer, og frem mod det næste medlemsmøde den 31. oktober vil vi gerne gøre en ekstra indsats for at få flere virksomheder med, for vi føler at vi har noget at tilbyde, siger Christian Duus til Licitationen-Byggeriets Dagblad

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156