23948sdkhjf

CP åbner afdeling i Jylland

Materialeudlejeren CP har netop åbnet sin første afdeling i Jylland. Fra Galten vest for Aarhus tilbyder CP udlejning af virksomhedens fulde sortiment.
Efter 28 succesrige år på Sjælland har materieludlejningsvirksomheden CP netop åbnet sin første afdeling i Jylland i Galten vest for Aarhus.

- Vi vil gerne styrke vores nuværende aktiviteter vest for Storebælt og servicere vores kunder på Fyn og i Jylland endnu bedre i fremtiden. Derfor glæder vi os rigtig meget til at åbne en helt ny afdeling i Galten, siger Julie Bruun, der er 2. generation i direktionen af den familiedrevne virksomhed med op mod 70 medarbejdere.

CP har købt en eksisterende ejendom med 1.200 kvadratmeter under tag på Marktoften 7, hvor virksomheden har etableret en komplet afdeling med kontor, værksted, vaskehal, lager og klargøring. Desuden har CP sikret sig en 13.000 kvadratmeter stor grund til oplagringsplads for containere, moduler, pavilloner, materiel og lifte.

- Det sikrer, at vi har de fysiske rammer til den vækst, som vi forventer for den nye afdeling, siger Julie Bruun.

Alsidig samarbejdspartner

CP er en dansk ejet familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt i 1986 af Georg Bruun. Siden har CP oplevet en dynamisk vækst og har udviklet sig til at være en alsidig samarbejdspartner for byggesektoren, industrien og det offentlige. Konceptet for den jyske afdeling bliver det samme som i Viby på Sjælland med udlejning af alle former for moduler, pavilloner, containere, materiel og lifte.

- Vi er stærke på materieludlejning. Maskinparken rummer alt fra håndværktøj og varmeudstyr til gravemaskiner, dumpere og valsetog. I de seneste måneder har vi investeret bredt i hele sortimentet til begge afdelinger for at kunne klare den fremtidige efterspørgsel, siger Julie Bruun.

Foruden et bredt program inden for materiel og lifte, tilbyder CP også containere, moduler og pavilloner samt komplette løsninger til byggepladsindretning.

- Vi går ind for totalløsninger, og derfor udvider vi konstant vores sortiment. Hvad der startede med køb, salg og udlejning af brugte containere, har udviklet sig til en virksomhed, der er en alsidig samarbejdspartner ikke mindst for byggeriet, men også for industrien og det offentlige, fortæller Allan Johnsen, som står i spidsen for den nye afdeling i Galten.

Han ser frem til den kommende åbning og understreger, at man i begge CP’s afdelinger lægger stor vægt på at have tætte relationer til kunderne.

- For os er det vigtigt at være løsningsorienteret, og vi glæder os til altid at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, siger Allan Johnsen, der sammen med udlejer Lauge Lønstrup glæder sig til at betjene eksisterende og nye kunder vest for Storebælt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.705