23948sdkhjf

Overvejer du at sælge virksomheden?

MesterTip: Hvis du går med tanker om at sælge din virksomhed, så hjælper Match-online.dk og Dansk Byggeri dig med at finde den rigtige køber
Mange virksomhedsejere og selvstændige håndværksmestre oplever desværre, at det kan være svært at finde en køber til den virksomhed, de har bygget op gennem mange år. Sidder du med samme følelse, så kan Match-online.dk og Dansk Byggeri hjælpe dig med at finde den rigtige køber.

Det skriver Mester Tidende

- Når pensionsalderen nærmer sig, vælger mange at lave et generationsskifte eller sælge virksomheden til en nær medarbejder. Er det ikke muligt, viser det sig ofte at være vanskeligt at få skabt kontakten mellem den helt rigtige køber og virksomheden. Ofte kan det være svært at finde en velfungerende markedsplads for køb og salg af virksomheder, konstaterer udviklingschef Jørn Jensen, Dansk Byggeri.

Dansk Byggeri tilbyder at formidle kontakt mellem køber og sælger. Derudover kan virksomheden også få hjælp til at finde den rigtige pris eller få formidlet kontakt til den rigtige rådgiver, som kan give juridisk eller økonomisk bistand i forbindelse med salget. Det er alt sammen – ifølge Jørn Jensen – skridt på vejen mod underskrift og håndtryk på et vellykket salg af håndværksvirksomheden.

Sådan kommer du i gang

Selve formidlingen sker via Match-online.dk, der er Danmarks kontaktbørs for køb og salg af virksomheder. Her udbyder Dansk Byggeri virksomheden til salg.

Når en potentiel køber får interesse for en virksomhed, skaber Dansk Byggeri kontakten mellem køber og sælger. Sælger bevarer anonymiteten; virksomhedens navn og kontaktoplysninger offentliggøres altså ikke på match-online.dk.

Ofte vil den interesserede dog have nogle spørgsmål om virksomheden. Her er det muligt at lave en hemmeligholdelsesaftale mellem parterne, så oplysningerne ikke offentliggøres.

- Ønsker du som sælger at blive aktiv på Danmarks kontaktbørs for køb og salg af virksomheder, og har du behov for hjælp til at skrive en perfekt profil, så har vi den rette serviceydelse i Dansk Byggeri, fremhæver Jørn Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078