23948sdkhjf

Vinduesproducent får royalt besøg

I forbindelse med regentparrets årlige sommertogt lægger Dronningen vejen forbi Outline Vinduer i Farsø. Her skal hun se nærmere på vinduesproduktionens processer og høre om, hvordan dansk produktion er blevet et af virksomhedens største konkurrenceparametre.
Den 5. september får Outline Vinduer, dansk vinduesproducent, fint besøg. Dronning Margrethe valgt at komme på rundvisning på produktionen i Farsø i forbindelse med regentparrets årlige sommertogt rundt i Danmark. Det vækker stor begejstring hos vinduesproducenten, som ser frem til at vise faciliteterne frem for Dronningen.

- Det er en stor ære for os, at Dronning Margrethe har valgt at besøge Outline Vinduer. Vi er meget stolte af vores virksomhed og har et spændende program planlagt for dagen, fortæller produktionsdirektør Jens Sørensen.

Efter velkomsten og en kort introduktion til Outline Vinduer vil regenten og hendes følge, bl.a. Borgmester i Vesthimmerlands Kommune Knud Kristensen, blive vist rundt i den store produktionsbygning. Turen følger den kronologiske rækkefølge i vinduesfremstillingen, fra råtræ til færdigt vindue, for hele produktionen foregår nemlig lokalt på fabrikken i Farsø.

- Der bliver længere og længere i mellem danske fabrikker, hvor hele produktionen fra råvarer til færdigpakket produkt finder sted i én og samme bygning som hos Outline Vinduer. Men vi ser "Made in Denmark" som et af vores stærkeste kort på hånden, forklarer Jens Sørensen og fortsætter:

- Trods finanskrise og generel nedgang i byggeriet er vi vokset støt gennem de seneste år, fordi vores kunder værdsætter kvalitetsprodukter, og efterspørgslen på dansk håndværk stiger markant. Det er en interessant udvikling, som jeg også vil komme ind på rundvisningen, siger han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078