23948sdkhjf

Nye kabelforskruninger supplerer kabelføringsløsninger

Produktprogrammet er egnet til både normale industrielle miljøer samt til risikoområder
Phoenix Contact udvider nu sit program inden for kabelføringsløsninger med det nye program af kabelforskruninger. Produktprogrammet er egnet til både normale industrielle miljøer samt til risikoområder.

Kabelforskruningerne er fremstillet i forniklet messing eller kunststof, og som EMC versioner og leveres i forskellige gevindstørrelser og -typer. De høje kapslingsklasser på hhv. IP68 og IP69k beskytter effektivt mod omgivelsernes påvirkninger. Det vil sige, at forskruningerne kan anvendes i en lang række industrielle applikationer i barske miljøer. Disse nye produkter supplerer produktgrupper som de robuste Heavycon industristik og CES kabelindføringssystemet.

Programmet omfatter også kabelforskruninger og tilbehør fremstillet i forniklet messing eller rustfrit stål til anvendelse i risikoområder. Kabelforskruningerne, som har tre certificeringer (Ex e, Ex d, Ex nR) kan anvendes sammen med uarmerede og armerede kabler og dermed opnå kapslingsklasser IP66, IP67 og IP68.

Takket være flere internationale godkendelser, er kabelforskruningerne ideelt egnede til forskellige applikationer, inklusiv applikationer inden for olie og gas, petrokemisk industri, skibsindustri og offshore.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078