23948sdkhjf

DeWalt sætter fokus på arbejdsmiljøet

DeWalt arbejder for et mere sikkert arbejdsmiljø. Nøgleegenskaberne ved hvert værktøj identificeres, og værktøjet mærkes med et Perform & Protect-logo. Logoet garanterer et mere sikkert arbejdsmiljø enten gennem den anvendte teknologi (vibration og kontrol) eller værktøjets forbedrede egenskaber inden for støvudsugning (støv).
DeWalt har lanceret programmet Perform & Protect, som omfatter et bredt sortiment professionelt el-værktøj og tilbehør, som overholder ekstra strenge krav inden for et af fokusområderne vibration, kontrol og støv.

Nøgleegenskaberne ved hvert værktøj identificeres, og værktøjet mærkes med et Perform & Protect-logo. Logoet garanterer et mere sikkert arbejdsmiljø enten gennem den anvendte teknologi (vibration og kontrol) eller værktøjets forbedrede egenskaber inden for støvudsugning (støv).

Værktøj, som indgår i Perform & Protect systemet, tilbyder slutbrugeren flere fordele. Effektive støvudsugningsløsninger sikrer, at risikoen for at inhalere skadeligt støv reduceres. Det tre-aksielle vibrationsniveau er reduceret med op til 50 pct., hvorved anvendelsestiden øges uden at gå på kompromis med ydelsen. Kontrollen er øget med innovative sikkerhedsforanstaltninger inden for momentkontrol, hvorved værktøjet forhindres i at køre fast og ødelægges eller forårsage personskade.

Perform & Protect-systemet omfatter pt. mere end 50 produkter, herunder verdens første 90 mm akku-sømpistol, nedbrydningshamre, vinkelslibere, tilbehørsdele og det nye sortiment af XLR SDS-MAX-bor. Og antallet øges, efterhånden som nyt værktøj lanceres.

Der er uden tvivl behov for uddannelse og bedre arbejdsmetoder. Antallet af personskader på byggepladser er faldet betydeligt over de seneste 20 år, men branchen er stadig meget mere risikabel end andre.

Men statistikkerne gengiver givetvis ikke de helbredsskader, der opstår efter lang tids dårlige rutiner. Disse tal kommer først frem, når det er for sent, og arbejdernes helbred allerede har taget skade, og overskrifterne fortæller om udbetalte erstatninger. Derfor er den sikkerhed som producenterne indbygger i deres værktøj afgørende for helbredet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078