23948sdkhjf

Skæve håndværkere på byggepladserne

- Er der nogle af dine kolleger eller ansatte, som fyrer en fed eller to i løbet af arbejdsdagen, så tag en snak med ham. Du kan ikke løse hans problemer, men du kan lytte til ham og måske hjælpe ham videre, så han kan få styr på sit liv, skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende..
- Det bliver røget en del hash på de danske byggepladser og byggeriets uddannelsessteder. Ingen ved helt konkret, hvor meget der bliver røget og ingen ved tilsyneladende i hvilket omfang det påvirker kolleger, byggekvaliteten og sikkerheden.

Der er heller ikke tal for, om der ryges mere hash i byggeriet end i andre brancher.

Mester Tidende kan dog konstatere, at der skam bliver røget hash på byggepladserne, men vi kan samtidig konkludere, at det ikke synes at være et stort problem. I byggeriets organisationer fylder hash-rygningen således ikke meget. Der er stort set ingen tilfælde, der når frem til de faglige organisationer.

Så langt, så godt, skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende.

- Når Mester Tidende alligevel sætter fokus på problematikken så skyldes det, at hash-rygningen ligesom mange andre misbrugsproblemer ofte dækker over menneskelige tragedier, som både mester og svende skal være opmærksomme på hos kollegerne.

Så er der en af dine kolleger eller ansatte, som fyrer en fed eller to i løbet af arbejdsdagen, så tag en snak med ham. Du kan ikke løse hans problemer, men du kan lytte til ham og måske hjælpe ham videre, så han kan få styr på sit liv.

Det går ikke, at være skæv eller beruset på sin arbejdsplads – uanset om man er mester, svend eller lærling, understreger chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

LÆS OGSÅ: Hash på byggepladserne
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126