23948sdkhjf

Lærling slår mester

Med en sølvmedalje slår den nyudlærte malersvend Gitte Nielsen sin mester, som for 40 år siden fik bronze ved sin svendeprøve
Malerlærling Gitte Nielsen fra Årslev blev som den eneste på Syddansk Erhvervsskole belønnet med karakteren 12 og en flot sølvmedalje til svendeprøven i malerfaget midt i juni.

- Jeg var tilfreds med resultatet af svendeprøven og håbede selvfølgelig på en god karakter, men da de sagde, at jeg havde bestået med sølvmedalje, blev jeg meget rørt og utrolig glad, siger den nyudlærte malersvend Gitte Nielsen.

Og sølvmedaljen var en karat bedre end hendes mesters. Jørgen Hansen fra Årslev Malerforretning A/S fik kun bronze til sin svendeprøve for 40 år siden.

- Jeg kan kun være stolt af Gitte. Hun opnåede det højeste indenfor malerfaget – en sølvmedalje. Det er utroligt flot. Det er første gang i virksomhedens 90 årige historie, at en lærling får sølv. Vi har haft flere lærlinge, der opnåede bronze, hvilket også er utroligt flot – men Gittes sølvmedalje er den første, siger malermester Jørgen Hansen.

Gitte Nielsen er nu udlært malersvend og fortsætter sin malerkarriere i Årslev Malerforretning A/S.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079