23948sdkhjf

VVS Mester markerer Vandets dag

VVS Mester sætter fokus på de dyre dråber og høster samtidig mange nye kunder
VVS Mester konceptet markerer Vandets dag den 22. marts med kampagnen "dyre dråber", som er kampagnens slogan, og dermed sætter VVS Mestrene fokus på de mange nye energibesparende løsninger, som over et par år, kan betale sig hjem i besparelser på vandregningen. Som led i kampagnen får VVS Mestrene bl.a. en folder med energiråd som kan uddeles på et Mestertjek besøg.

I efteråret 2013 lancerede VVS Mester et gratis Mestertjek, og det har været en stor succes. Over 1.200 kunder henvendte sig i løbet af de første par uger til de lokale VVS Mestre, for at få tjekket deres vand-, varme- og ventilationsinstallationer. Mestertjekkene viser jo netop, at der er mange penge at hente i at installere f.eks. et nyt vandbesparende toilet, en ny sparebruser eller et berøringsfrit armatur.

- Interessen for Mestertjek har indtil dato været meget positiv, flere af VVS Mestrene har i perioder set sig nødsaget til at lukke for tilmeldingerne, for at kunne efterkomme de mange henvendelser.

Det er desuden også interessant, at langt den største andel af henvendelserne er fra helt nye kunder, og for mange af VVS installatørernes vedkommende, resulterer op mod 50 pct. af henvendelserne i konkrete opgaver, forklarer Jimmi Berg, direktør for VVS hos Solar Danmark A/S.

Som medlem i VVS Mester konceptet får VVS installatørerne en komplet kampagnepakke med bl.a. annoncering, banner energiberegner og streamer til deres servicebiler. VVS Mester er en landsdækkende sammenslutning af 70 autoriserede VVS installatører, som løbende bliver efteruddannet, så de er helt ajour med teknik, tendenser og lovgivning. Det er Solar, som står bag konceptet.

- Vi kan se, at vores mange forskelligartede aktiviteter bliver godt modtaget af vores medlemmer i VVS Mester konceptet. De oplever nemlig, at de forskellige initiativer understøtter deres forretning og hjælper dem til at blive mere synlige og salgsorienterede. Desuden kan de så koncentrere sig om, det de er gode til, nemlig at rådgive og servicere deres kunder inden for de mange nye vand- og energibesparende løsninger understreger Jimmi Berg.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078