23948sdkhjf

Lær at skrive gode tilbud som sidder lige i skabet

Vær med når Dansk Byggeri igen holder et sprogkursus og lær, hvordan du med den rette kommunikation kan tiltrække flere kunder med tilbud, der sidder lige i skabet. Det er vigtigt, at dine tilbud er fejlfrie og lette at forstå, så kunderne føler sig i gode hænder.
Dansk Byggeri gentager succesen fra sidste år og holder et kursus i skriftlig kommunikation i samarbejde med kursusholder Lise Norup. Kurset holdes den 23. april.

På kurset er der fokus på god og effektiv kommunikation, som hurtigt er læst og omgående forstået af virksomhedens kunder. Kurset henvender sig til medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen, der er dygtige til deres fag, men som måske ikke er helt opdaterede, når det gælder den sproglige formulering og kommunikation.

Tidligere deltagere fra Tømrer- og Snedkerfirmaet Peter Ellegaard siger om kurset:

- Et rigtig godt kursus, jeg er meget positivt overrasket. Der var en rigtig god energi fra underviseren, og det var samtidigt et sjovt og humoristisk kursus. Det kan anbefales!.

På kurset lærer du, hvordan du kan være med til at fremme virksomhedens salg. Du får dit sprog opdateret, får feedback samt gode råd og ideer, så din tekster rammer plet hver gang.

tøtte

Læs mere og tilmeld dig kurset her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047