23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen udvider egenproduktionen

Adserballe & Knudsen (A&K) har overtaget alle 25 medarbejdere og igangværende aktiviteter fra Midtsjællands Murerkompagni
Adserballe & Knudsen overtager 25 murere og jord-, kloak- og betonfolk fra Midtsjællands Murerkompagni og udvider dermed sin egenproduktion.

- Overtagelsen af murer, kloak, jord og beton giver os den ønskede kapacitet, siger Morten L. Hansen, produktionsdirektør i Adserballe & Knudsen.

Adserballe & Knudsen har overtaget alle 25 medarbejdere og igangværende aktiviteter fra Midtsjællands Murerkompagni A/S pr. 11. april.

Det skriver Building-supply.dk

- Med 25 mand, herunder en autoriseret kloakmester, får kompetencen en betydelig vægt og kan løfte store sager. Overtagelsen giver os den ønskede kapacitet, siger produktionsdirektør Morten L. Hansen.

Han forklarer, at egenproduktion altid har været vigtigt for A&K i bestræbelserne på at løse opgaven bedst muligt for kunden. Hovedfokus har været på tømrerarbejde og projektstyring, der typisk udgør kernen i entrepriserne, og herudover har A&K allieret sig med dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige fag.

Men opgangstiderne i byggeriet gør det i stigende grad vanskeligt at få sikkerhed for det rette kvalitetsniveau, og derfor har A&K nu valgt at overtage medarbejderne i Midtsjællands Murerkompagni.

tøtte

Læs mere på Building-supply.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079