23948sdkhjf

Nye serie dumpere fra Terex

Ny serie af Terex mini- og midi-dumpere med lasteevne fra 850 kg op til 10 tons. Serien af dumpere er målrettet entreprenører, udlejningsfirmaer og den grønne anlægsbranche
Terex præsenterer en ny serie af små og mellemstore dumpere med lasteevne fra 850 kg og op til 10 tons. Maskinhuset A/S forhandler de kompakte maskiner, som sætter dagsorden på områder som driftsikkerhed, brændstofforbrug og køreegenskaber.

Den nye serie af mini- og midi-dumpere fra Terex sikrer, at bl.a. jord, sten og byggeaffald bliver kørt væk fra byggepladsen på en hurtig og effektiv måde.

- Terex har produceret dumpere i over 50 år og er kendt for sine maskiner, der kan klare de hårdeste opgaver under selv de vanskeligste betingelser, og sådan er det også med den nye serie af dumpere, siger salgschef Tommy Bergmann fra Maskinhuset A/S med hovedkontor i Lund ved Horsens og med afdelinger i Vissenbjerg på Fyn og i Slagelse.

Serien af dumpere er målrettet entreprenører, udlejningsfirmaer og den grønne anlægsbranche.

Ny miljøvenlig motor

De mellemstore dumpere fra 5 til 10 tons er forsynet med en ny Deutz-motor – en Stage IIIB / Tier 4i -kompatibel motor, som opfylder den nyeste og strengeste lovgivning på området. I forhold til de tidligere modeller er omdrejningsmomentet steget med 22 pct., mens maskinens effektivitet er øget med 21 procent. Brændstofforbruget er forbedret med hele 13,4 pct.

I motorkraft går serien af midi-dumpere fra 84-100 hk. Alle modeller har en aflæsningshøjde på 1,5 m og opefter, og alle er udstyret med knækstyring. De kan fås med dreje- og fronttippelad med indretning til høj aflæsning, med fronttippelad – og endelig er der modeller med elevationstippelad.

Stor engelsk handel

De små dumpere fra 850 kg til 3,5 tons fås med Kubota-motor og lever op til EU Stage IIIA-kravene.

- Alle dumperne er robuste, og så er de lette at køre med, uanset om jorden er smattet på byggepladsen, eller terrænet er ujævnt, siger Tommy Bergmann.

Og der er rift om de nye dumpere. A-Plant, et af Englands førende udlejningsfirmaer af entreprenørmateriel, har netop i en handel købt ikke mindre end 230 nye Terex-dumpere. Leveringen omfatter fire forskellige modeller – alle med tippelad.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078