23948sdkhjf

Byggeriets topchefer: Sådan får vi vores bedste idéer

En række af byggeriets største navne fortæller Building-Supply, hvordan de bliver inspireret til det daglige arbejde i branchen
Inspiration, innovation og idéer. De tre i-ord er blandt de mest anvendte, når det danske erhvervsliv skal fremhæve egne fortræffeligheder i forhold til de udenlandske konkurrenter.

Men hvor kommer inspirationen og de gode idéer bag egentlig fra? Og hvad gemmer sig bag de fine ord, som oftere bruges til skåltaler og i årsrapporter end ude i det virkelige liv? Building Supply har søgt svarene hos en række af byggebranchens mest toneangivende navne, som her giver deres personlige bud.

Torben Bjørk Nielsen, der er adm. direktør i entreprenørvirksomheden Hoffmann, siger f.eks:

- Jeg får flest gode idéer, når jeg er sammen med andre. Jeg kan godt huske dem, men når jeg får muligheden, skriver jeg dem ned. Og hvis jeg synes, det er en rigtigt god idé, så går jeg til sidst hjem og vender den med vores ledergruppe.

- Det er, når jeg kan få nogle anderledes vinkler på en problematik, at idéerne opstår. Men jeg har ikke sådan et fast ritual, jeg bruger, når jeg skal få gode idéer. Det kan godt være, man ikke lige får idéen, når man sidder i situationen, men så kan den opstå, når man er kommet hjem og sidder stille for sig selv.

tøtte

Læs her hvordan topcheferne får gode ideer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078