23948sdkhjf

Find byggepriser på licitationen.dk

Licitationen-Byggeriets Dagblad introducerer i samarbejde med BEC en ny, digital service hvor man kan finde byggepriser på færdige byggerier
På Licitationen-Byggeriets Dagblads hjemmeside www.licitationen.dk er det fremover muligt at finde priser på nybyggeri.

Licitationen-Byggeriets Dagblad har i mange år været kendt for at bringe en lang række licitationsresultater, det vil sige de priser, der bydes ind med på de forskellige entrepriser ved offentlige licitationer.

Nu samler avisen også priserne på det færdige byggeri. Det sker i et samarbejde med Byggeriets Evaluerings Center, BEC, og servicen er forbeholdt avisens abonnenter.

Systemet er opbygget således, at man kan gå ind og søge på kvadratmeterpriser for forskellige typer af byggerier, nemlig helårsbeboelse, produktions- og lagerbygning, administration og handel, kulturelle formål og institutioner, bygninger i øvrigt og endeligt et gennemsnit beregnet af BEC.

- Vi har arbejdet et stykke tid med at få data systematiseret, så vi kunne lave en pålidelig statistik, som kunne danne grundlag for denne type søgning, og vi vil selvfølgelig arbejde videre med at udvikle det yderligere, så der løbende kommer nye projekter ind i systemet, og dertil også nye former for oplysninger, siger adm. direktør i BEC, Peter Hesdorf.

tøtte

Se mere på www.licitationen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078