23948sdkhjf

Certificering sikrer kunderne udlejningsudstyr i topklasse

Garant Udlejning kan nu som den sjette danske materieludlejer bryste sig med DRA certificering, som sikrer kunderne, at udlejningsvirksomheden lever op til procedurer og standarder inden for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljø
Udover det mere almindelige udlejningsudstyr udlejes også specialudstyr til installationsbranchen, heriblandt måle- og testudstyr, der nu er omfattet af en kontrolordning. Garant Udlejning A/S er nemlig blevet DRA certificeret, og det giver tryghed hos kunderne – også når de lejer det specielle udstyr til eksempelvis VVS- og el-branchen.

Garant Udlejning kan nu som den sjette danske materieludlejer bryste sig med den gyldne DRA certificering, der anbefales af Dansk Byggeri. Certificeringen er kundernes garanti for, at udlejningsvirksomheden lever op til procedurer og standarder inden for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljø.

- Det har været vigtigt for os at være med i front, når det gælder fokus på kvalitetsstyring i udlejningsbranchen. Flere og flere virksomheder stiller krav om, at deres samarbejdspartnere opfylder særlige kvalitetsnormer. Vi har altid haft fokus på at levere høj kvalitet til vores kunder, men nu har vi fået papir på, at vi også styrer målrettet efter kvalitet og forbedringer, siger Klaus Nielsen, kommerciel direktør i Garant Udlejning, og fortsætter:

- Med certifikatet sætter vi et stadigt fokus på forbedring af vores arbejdsprocesser for at udvikle vores kvalitetsstyring. Vi har struktureret vores opsamling af informationer fra kunderne og får dermed identificeret mulige forbedringer. Det kan give os bedre arbejdsprocesser og gøre os bedre i stand til at imødekomme kundernes ønsker.

Ved at vælge Garant Udlejning som DRA certificeret leverandør kan kunderne være sikre på, at standarderne overholdes.

- Vi ønsker at fremstå, som det vi er - en udlejer, som kunderne kan være trygge ved at handle med. De får tryghed i kraft af vores certificering og kan måske undlade en besværlig egenkontrol, forklarer Klaus Nielsen.

Skræddersyet processystem

Garant Udlejnings søsterselskab, den danske softwarevirksomhed XyCon A/S, har udviklet en modulbaseret IT-løsning til fx lagerstyring og servicering af materiel.

Som en del af arbejdet med at blive DRA certificeret har Garant Udlejning arbejdet målrettet på at udbygge og tilpasse IT-løsningen til også at indbefatte et processystem for at sikre, at dette lever op til alle krav i certificeringsordningen.

- Kvalitetsstyring kommer ikke af sig selv. Vi har lagt meget arbejde i at få styringssystemet implementeret på bedste vis, og det har været hele investeringen værd, fordi vi nu kan arbejde systematisk med bl.a. digitaliserede tjeklister, forebyggende vedligehold og tidsbestemte eftersyn, der alt sammen er med til at sikre kvaliteten af vores maskiner og værktøj, siger Klaus Nielsen.

Miljøvenlige produkter

Certificeringskravene om miljø og arbejdsmiljø har bl.a. betydet, at Garant Udlejning har gennemgået produktsortimentet og erstattet potentielt farlige produkter med mere miljøvenlige.

- Alle medarbejdere har været inddraget i at udarbejde procedurer og har kunnet komme med forbedringsforslag. Processen har givet os lejlighed til at kigge os selv lidt efter i sømmene," fortæller Mogens Klüver, afdelingsleder i Garant Udlejning, og fortsætter:

- Det har bl.a. gjort, at vi har fået bedre styr på vores kemikalier og har skåret antallet af leverandører ned. Det giver også mulighed for, at vi nu kan foretage større samlede indkøb og opnå rabat.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094